Since 1978

Rolete

Tradicionalni način senčenja in temnenja prostorov. Senčila Bled. Prednost je v tehniki in detajlih.

Prednost je v tehniki in detajlih

Z roletami Senčila Bled boste vašemu prostoru zagotovili odlično zaščito pred čezmernim segrevanjem poleti in ohlajanjem pozimi.

Rolete so edino senčilo na trgu, ki omogoča popolno zatemnitev, zato vam omogočajo kvalitetno spanje, brez najmanjšega vdora sončnih žarkov. Zračni kanal med spuščenim roletnim plaščem in steklom predstavlja odlično izolativno maso. Rolete prav tako ščitijo zunanjost okna pred močnimi vremenskimi vplivi in UV sevanjem. Primerne so za vse tipe stavb, montirajo se lahko skupaj z integriranim komarnikom ali z zaščito za večjo varnost. Glavna razdelitev rolet je na aluminijaste polnjene s poliuretansko peno, plastične ter luksuzne rolete, model sonro.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Zakaj izbrati rolete Senčila Bled?

Ali razmišljate med izbiro rolet in zunanjih žaluzij? Rolete niso samo zaščita pred soncem. Aluminijaste ali plastične lamele se ne rotirajo in s tem ustvarjajo čisto površino, ki ima značilno zvočno in toplotno izolacijo. Če so rolete v zimskem času popolnoma spuščene, lahko zmanjšajo stroške ogrevanja do 30%. Zmanjšajo tudi hrup iz okolja, kar je še posebej pomembno v bolj hrupnih področjih, predvsem, če živite v bližine ceste.

Roletni plašč se v celoti zvije v škatlo, ki je lahko vidna li podometno vgrajena. Zaradi podometne vgradnje, ki je dandanes že standard, je pri novogradnjah zelo pomembno razmišljati o roletah že v fazi projektiranja. Rolete Senčila Bled imajo 4 leta garancije in so vedno narejene po meri. Na izbiro je velika paleta barv ter ročno ali motorno upravljanje.

Opis

Zunanje so lahko dobavljene z integriranim komarnikom (pozicioniranim skupaj z roleto v isti škatli). V škatli se vsak produkt navija na svoji osi, tako da se komarnik upravlja ločeno od rolete.

Barva roletnega plašča je na voljo po izbiri glede na aktualno barvno paleto. Med aktualnimi barvami najdete belo, sivo, srebrno, prav tako imitacije lesa. Maksimalna širina rolete je 4 metre in površina 8,5 kvadratnih metrov.

Prednosti

Glavne prednosti

Svetloba

100% zatemnitev

Izolativnost

Zvočna in Termo

Varnost

Večja varnost pred vlomom

Zaščita

Večja zaščita okna

Vgradnje

Načini vgradnje

Podometna vgradnja

Pri tej vgradnji je kaseta skrita pod fasado. Škatla je oblečena s posebno XPS umetno maso, ki ima visoke izolativne lastnosti. Roletni plašč se v celoti zvije v škatlo, tako se pri dvignjeni roleti vidijo na oknu le vodila. Možna je kombinacija z integriranim komarnikom.

Vgradnja z vidno škatlo

Tu je škatla vidna, saj je roleta vgrajena naknadno, pred okno. Barvo škatle in vodil si lahko izberete glede na detajle objekta. Nudimo 5 oblik škatel, zelo pogosta tudi kombinacija rolete z integriranim komarnikom.

Rolete

Tipi Rolet

Spoznajte tipe vrhunskih rolet, ki vam jih ponujamo pri podjetju Senčila Bled

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)