Since 1978

Aton Z70

Zunanje žaluzije Aton Z70 so idealna izbira za vse, ki si želijo bolj prefinjenega videza. Posamezne lamele so široke 70 mm in imajo obliko črke Z, ki se med seboj odlično prepletajo ter zagotavljajo popolno senco znotraj prostora. Za boljše in tišje zapiranje so lamele opremljene s plastičnimi tesnili.

Opis zunanjih žaluzij Aton Z70

Zunanje žaluzije Aton Z70 zagotavljajo popolno senco s ožjo zasnovo lamel. Njihove torzijsko stabilne lamele in edinstvena oblika z vstavljenim tesnilnim trakom zagotavljajo popolno zaprtje žaluzije. Izbirate lahko med 10 barvnimi odtenki lamel. Največja širina in višina žaluzije je 5 m, zasenči pa se lahko 20 m² površine.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Kvaliteta

Žaluzije evropske kvalitete

Funkcionalnost

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Prihranek

Prihranimo pri
klimatski napravi

Izgled

Sodoben in
minimalističen izgled

Upravljanje

Način upravljanja

Mobilnik

Žaluzije evropske kvalitete

Daljinsko

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Preko stikala

Prihranimo pri
klimatski napravi

Ročno

Sodoben in
minimalističen izgled

Velika izbira barvnih lamel

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge senčil Aton.

Galerija

Primeri izvedbe Aton Z70

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Lamele

Modeli lamel

Zunanje žaluzije Aton ponujajo pestro izbiro lamel. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)