Since 1978

Strokovna montaža

Preudarno načrtovanje, strokovno svetovanje, vrhunsko vodenje projekta, natančen nadzor in profesionalna izvedba, so ključ do naše odličnosti ter zadovoljstva sleherne stranke.

Predani kakovosti

Osnovni cilj našega sodelovanja z vsakim naročnikom je, upravičiti sloves vrhunske kakovosti. Uresničevanje zahtev in pričakovanj strank je naša naloga, njihovo zadovoljstvo pa naše merilo uspešnosti na poti k osnovnemu cilju – NAŠ IZDELEK MORA BITI ODLIČEN!

V podjetju poleg nenehnega razvoja novih pristopov redno izvajamo vhodno kontrolo materialov in izhodno kontrolo izdelkov. V podjetju Senčila Bled ustvarjamo učinkovite, estetske in funkcionalne rešitve za senčenje poslovnih ter zasebnih objektov. Verjamemo v visoko kakovostno delo in dovršene izdelke, ki so ponos naših naročnikov.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Montiramo najlepšo senco in najboljšo klimo.

Pridemo ob dogovorjenem času, zaščitimo delovišče, senčila strokovno montiramo, za seboj počistimo, predstavimo izdelek in vas poučimo o rokovanju in vzdrževanju. Montažo senčil opravimo profesionalno ter kar se da tiho, pri tem pa ne motimo ne vas in ne vaših sosedov.

Strokovno svetovanje

Ekipa vrhunsko usposobljenih prodajnih tehnologov na objektu obišče vsako stranko, ki se odloči za nakup senčil z našo montažo. Skupaj tako najdemo za stranko najboljšo rešitev.

To je že desetletja preverjena in ustaljena praksa našega podjetja in je eden od ključev uspeha podjetja. Prodajni tehnologi so najbolj vsestransko usposobljeni z najdaljšim stažem v podjetju. Imajo vrhunska znanja s področja tehnologije, proizvodnje in montaže senčil ter odlično obvladajo vse produktne skupine. Prav tako so vrhunsko usposobljeni kot prodajalci. V prodajnem procesu spremljajo stranko od prvega obiska do zaključene montaže.

Hitro, profesionalno in čisto!

Ko pomislite na montažo senčil, kjer je delo odlično organizirano, strokovno in usklajeno, predvsem pa poteka brez zapletov, pomislite na nas – Senčila Bled. Monterji so obraz našega podjetja, zato želimo dajati vtis brezhibnosti, vključno z enotnim videzom vozil, delovnih oblek, orodja, splošne urejenosti itd.

NAŠ PONOS je strokovno opravljeno delo in množica zadovoljnih ter zvestih strank, ki nas z navdušenjem priporočajo.

Senčila Bled

Prednosti naše montaže

Kakovost in varnost

Štiri vrhunsko usposobljene in usklajene montažne ekipe skrbijo, da so izdelki montirani po trenutno najvišjih kakovostnih ter varnostnih standardih.

Zahtevni izzivi

Večina monterjev je v prostem času aktivnih športnikov, največ je alpinistov in gorskih reševalcev, ki lahko uspešno rešijo tudi zahtevne montažne situacije.

Strokovna usposobljenost

Vsi monterji imajo opravljeno vsaj osnovno formalno tehnično izobrazbo in se stalno izobražujejo tako doma kot v tujini.

Lastna ekipa

Vsi monterji so v podjetju zaposleni. Na zunanje monterje se obrnemo le v izjemnih primerih, pri tem sodelujemo izključno s stalnimi in preverjenimi ekipami, ki izvajajo storitve montaže na vrhunski ravni. Tako zagotavljamo najvišjo raven montaže.

Prijazen odnos

Standardi dela nam narekujejo, da smo v odnosu do strank prijazni, da upoštevamo njihove želje in da za seboj počistimo.

Čisto & Trajnostno

Delovišče za seboj vedno počistimo, odnesemo odpadke, kjer jih skrbno ločeno zbiramo in v največji možni meri tudi recikliramo.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Reference

Naše reference naš ponos

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)