Since 1978

Plise in Duette Senčila

Čudovita senčila za ravno pravšnjo mero intimnosti in željeno osvetlitev z najbolj zdravo ter prijetno naravno svetlobo.

Neskončne zmožnosti za
izjemno udobje

Plise in Duette® senčila se kot rešitev notranjega senčenja pojavljajo v samem vrhu, saj so veliko več, kot le senčilo. So tudi dekoracija in poskrbijo za prihranek energije.

V podjetju Senčila Bled smo ponosni ekskluzivni proizvajalci sistemov Hunter Douglas plise in Duette senčil. Podjetje je vodilno globalno podjetje in absolutni narekovalec trendov na področju visoko kakovostnih sistemov notranjih senčil.

Sistemi plise in Duette senčil povečajo svetlobno udobje prostora in v vašem domu dvigujejo raven vsakdanjega življenja ter definirajo razpoloženje vašega edinstvenega in čudovitega prostora.

Posamezne tipe plise in Duette senčil najbolj definirajo prosojnost tkanine, način tkanja, oblika senčila, smer odpiranja, način vgradnje in način upravljanja. Možnost zlaganja tkanine na zgornjem in spodnjem delu okna, izdelava skoraj vseh možnih oblik, izredno preprosto upravljanje in čiščenje so argumenti, ki vas ne pustijo ravnodušne. Plise ali Duette senčila Senčila Bled so preprosto nepogrešljiva v vašem stanovanju.

Svetloba, kot jo potrebujete. Diskretnost, kot jo želite.

Senčila Bled – bivanje v lepšem,
prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Plise in Duette
senčili Senčila Bled

Z zatemnilnimi materiali lahko prostor tudi čez dan odlično zatemnite, prosojnejše tkanine pa zgolj preprečijo neposredne poglede v prostor. Plise in Duette senčila so najelegantnejša in najmodernejša okenska dekoracija in najučinkovitejše notranje senčilo. Zaradi številnih modelov in oblik, vrhunske kakovosti vgrajenih materialov ter izdelave, so plise in Duette senčila našega podjetja zagotovo najbolj prodajana na trgu, naše stranke pa nad njimi navdušene.

Prednosti plise in Duette senčil Senčila Bled

  •  Zaščita prostorov pred čezmernim segrevanjem poleti in zaščita pred čezmernim ohlaanjem pozimi.
  • Možnost izbire več kot 50 modelov.
  • Več kot 200 različnih barvnih odtenkov in veliko načinov tkanja ter prosojnosti.
  • Patentirana obdelava tkanin STAIN STOP, ki omogoča lažje čiščenje in Topar plus, ki omogoča boljšo toplotno zaščito
  • Ker nam je mar za okolje, izbiramo tkanine, ki se ponašajo s certifikatom »cradle to cradle«, kar pomeni, da se reciklirajo in je sledenje materialov od proizvodnje do ponovne uporabe. Mnogo tkanin ne vsebuje ne PVC ne halogena.
  • Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
  • Garancija: 2 leti.

S plise in Duette senčili Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti in obenem ohranili prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo ter prijetno naravno svetlobo. Barvita plise in Duette senčila vnašajo v vaš ambient veselje, igrivost ter energijo, nežnejši barvni odtenki pa toplino, mehkobo, šarm in brezčasno eleganco.

Upravljanje

Način upravljanja

Mobilnik

Plise zavese evropske kvalitete

Daljinsko

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Preko stikala

Prihranimo pri
klimatski napravi

Ročno

Sodoben in
minimalističen izgled

Bliss baterijski motor

Novost pri daljinskem upravljanju in pri upravljanju s pametnim telefonom je BLISS BATERIJSKI MOTOR. Za njega ne potrebujete dovoda elektrike, saj ga poganja baterija, ki se jo enostavno polni. Motor je lažje dostopen več uporabnikom, enostaven za uporabo, upravljanje možno z daljincem ali preko vašega pametnega telefona.

Plise in Duette

Modeli plise in Duette senčil

Najpogostejši sistem je tako imenovani BB24, ki se montira med okenske letvice in omogoča dvigovanje ter spuščanje v obe smeri. Poleg tega priljubljenega modela je na voljo mnogo različnih sistemov z upravljanjem na ročko, prostovisečih na vrvico ali verižico, modeli nepravilnih oblik za različne oblike oken in nov sistem Smart Cord za lažje upravljanje z vrvico.

Hunter Douglas

Prednosti sistema Hunter Douglas

Kakovost in varnost

Naša plise in Duette senčila so izdelana iz najkakovostnejših materialov po skrbno izdelanih in nadzorovanih proizvodnih postopkih. Verjamemo v lepoto, ki traja, zato smo vam na voljo tudi, če so vaša senčila potrebna popravila. Ne pozabite, da so vsi brezvrvični sistemi prijazni ter varni za otroke in hišne ljubljenčke.

Kakovosten spanec

Tako kot vitamini in ustrezna telesna vadba je prava količina svetlobe bistveni element za optimalno zdravje. Zasenčena svetloba, mehke sence in popolna tema sporočajo našemu telesu, da je čas za počitek. Z našimi plise in Duette senčili si boste zagotovili pravo količine svetlobe in počitek.

Bogata izbira tkanin

Plise in Duette tkanine so na voljo v velikem številu barvnih odtenkov, vzorcih in teksturah, ki ustrezajo kateremu koli interjerju. Naši strokovnjaki globalno iščejo prestižne tkanine z najboljšimi zasenčitvenimi in zatemnitvenimi lastnostmi. Prednost naših tkanin je njihova izolativnost, ki poleg čudovitega videza poskrbi za učinkovitost.

Prihranite energijo in denar

S tkanino obdane zračne celice (Duette) predstavljajo energetsko najučinkovitejše notranje senčilo na trgu. Zračne celice v tkanini okoli oken ustvarijo izolativno maso, zato so vaši prostori pozimi toplejši in udobnejši, poleti pa prijetno hladni. Z našimi izdelki boste prihranili pri stroških za ogrevanje in hlajenje ter si zagotovili udobje.

Tkanine

Tipi tkanin

Spoznajte tipe tkanin s katerimi boste vašemu prostoru ustvarili posebno zgodbo in zagotovili željeno naravno  svetlobo.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)