Since 1978

Protal

Izjemna kakovost vrhunskih zunanjih žaluzij Protal jih uvršča med najboljše žaluzije. Imajo minimalističen videz brez vrvic, trpežno kovinsko zasnovo in trpežen površinski premaz, ki bo vzdržal tudi najzahtevnejše pogoje. Lamele v obliki črke U debeline 0,6 mm zagotavljajo popolno senčenje in izjemno odpornost na veter do hitrosti 88 km/h. Gumijasta tesnila na lamelah zagotavljajo, da je zapiranje zelo tiho. V nasprotju z drugimi vrstami žaluzij je v primeru servisa lamele žaluzij Protal enostavno zamenjati.
Fixé 25 RoomDarkening Dolphin - ColourSync

Opis zunanjih žaluzij Protal

Zunanje žaluzije Protal so izdelane iz kakovostnih švicarskih komponent, ki jih je preveril čas. Žaluzije Protal imajo dva varnostna mehanizma. Zaklep v spodnjem položaju, ki preprečuje, da bi neznanci žaluzijo, ki je spuščena dvignili navzgor. Drugi varnostni mehanizem zazna vsako trdno oviro, ko se žaluzija spušča, in tako prepreči nastanek poškodb. Izbirate lahko med 23 barvnimi odtenki lamel in vodil. Največja širina žaluzije je 2,8 m, največja višina 4,5 m, zasenči pa se lahko površina 9 m2.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Kvaliteta

Žaluzije evropske kvalitete

Funkcionalnost

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Prihranek

Prihranimo pri
klimatski napravi

Izgled

Sodoben in
minimalističen izgled

Upravljanje

Način upravljanja

Mobilnik

Žaluzije evropske kvalitete

Daljinsko

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Preko stikala

Prihranimo pri
klimatski napravi

Ročno

Sodoben in
minimalističen izgled

Velika izbira barvnih lamel

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge senčil Aton.

Galerija

Primeri izvedbe Protal

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Lamele

Modeli lamel

Zunanje žaluzije Aton ponujajo pestro izbiro lamel. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)