Since 1978

Tende

Vizualno in tehnološko izredno dodelane tende, za vaše čudovito bivanje na prostem.

Senčila za lepše bivanje na prostem – tende Senčila Bled.

S tendami Senčila Bled boste na svoji terasi ustvarili prijetno senco in s tem odličen prostor za bivanje na prostem od prvih pomladnih do poznih jesenskih dni.

Še več, s tendami Senčila Bled boste zunanji prostor ohranili suh tudi med pogostimi poletnimi nalivi, zato neprijetne selitve med teraso in notranjimi prostori ne bodo več potrebne. In ker so tende Senčila Bled tudi konstrukcijsko izjemno čvrste ter tako odporne proti močnim sunkom vetra, tudi ta ne bo zmotil prijetne zabave na prostem. Za »piko na i« vašemu zunanjemu udobju pa lahko poskrbite z vgrajeno LED osvetlitvijo v konstrukciji tende. Tako bo s tendami Senčila Bled vaše bivanje na prostem posebno doživetje ne glede na vreme in del dneva. Izbirate lahko med več kot 30 različnimi modeli, barve konstrukcije in izbor tkanin pa so praktično neomejeni.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednost je v tehniki, dizajnu in detajlih.

Prednosti tend Senčila Bled

Tende Senčila Bled so vizualno in tehnološko izredno dodelane. Najsodobnejša tehnologija izdelave s številnimi patenti in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost senčenja, ki poskrbi, da se boste na svoji terasi počutili lepo ter udobno. Posebno mesto  med tendami zagotovo najdejo vrhunske kasetne tende dveh evropskih proizvajalcev. Kasetne tende švicarskega proizvajalca Stobag,  tenda Camabox s svojo moderno kvadratno kaseto ter večni Stobag klasiki manjša Casabox in večja Tendabox. Za ljubitelje italijanskega dizajna pa kasetne tende KE  in sice Qubica Plumb, Qubica Flat ter Qubica Light.

Posamezne skupine tend Senčila Bled najbolj določajo velikost in oblika kasete, konstrukcijska zasnova, tip tkanine, način vgradnje in način upravljanja. Ponujamo možnost izbire različnih modelov od najpreprostejših na ročni pogon do najkompleksnejših in dovršenih modelov, pripravljenih za upravljanje s pametnim telefonom ali avtomatizirano preko vremenske postaje.

Tende

Tipi tend

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje na prostem. Spoznajte vrhunske tende Senčila Bled!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)