Tende

tende

Sodoben in učinkovit način senčenja

Tende Senčila Bled!

S tendami Senčila Bled boste na svoji terasi ustvarili prijetno senco in s tem odličen prostor za bivanje na prostem od prvih pomladnih do poznih jesenskih dni. Še več, s tendami Senčila Bled boste zunanji prostor ohranili suh tudi med pogostimi poletnimi nalivi, zato neprijetne selitve med teraso in notranjimi prostori ne bodo več potrebne. In ker so tende Senčila Bled tudi konstrukcijsko izjemno čvrste ter tako odporne proti močnim sunkom vetra, tudi ta ne bo zmotil prijetne zabave na prostem. Za »piko na i« vašemu zunanjemu udobju pa lahko poskrbite z vgrajeno LED osvetlitvijo v konstrukciji tende. Tako bo s tendami Senčila Bled vaše bivanje na prostem posebno doživetje ne glede na vreme in del dneva. Izbirate lahko med več kot 30 različnimi modeli, barve konstrukcije in izbor tkanin pa so praktično neomejeni.

Zaradi vrhunske kakovosti zagotovo največjega izbora modelov, vrhunskih detajlov in izjemne tehnične dovršenosti so tende Senčila Bled na trgu brez prave konkurence. Tende Senčila Bled so zaradi vsega naštetega praktično nepogrešljiv del vašega vrta ali terase.

»Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.«

Prednost je v tehniki in detajlih.

Tende Senčila Bled so vizualno in tehnološko izredno dodelane. Najsodobnejša tehnologija izdelave s številnimi patenti in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost senčenja, ki poskrbi, da se boste na svoji terasi počutili lepo ter udobno. Posebno mesto v pestri ponudbi modelov imajo zagotovo modeli Jumbo, Mesabox in select Stoboscope z edinstveno tehniko teleskopskih izvlečnih rok, ki zagotavljajo najbolj enakomerno in največjo napetost tkanine na tendah. Senčila za lepše bivanje na prostem – tende Senčila Bled.

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje na prostem … tende Senčila Bled!

Posamezne skupine tend Senčila Bled najbolj določajo velikost in oblika kasete, konstrukcijska zasnova, tip tkanine, način vgradnje in način upravljanja. Ponujamo možnost izbire različnih modelov od najpreprostejših na ročni pogon do najkompleksnejših in dovršenih modelov, pripravljenih za upravljanje s pametnim telefonom ali avtomatizirano preko vremenske postaje.

  • Najboljša zaščita zunanjih prostorov pred čezmernim segrevanjem in neposrednim sončnim sevanjem.
  • Največja izbira modelov in načinov vgradnje.
  • Najsodobnejša tehnologija izdelave s številnimi patenti (teleskopske roke, trikotna nosilna cev itd.).
  • Najvišja vetrna odpornost.
  • Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
  • Moderen in minimalističen dizajn.
  • Možnost senčenja do 13 metrov širine in 5 metrov iztega v enem kosu.
  • Možnost vgradnje frontalnega roloja (Volant Plus) za zaščito pred nizkim zahodnim soncem.
  • Stransko senčenje kot zaščita pred radovednimi pogledi, bleščanjem in vetrom.

Program tend Senčila Bled ponuja možnost izbire med 30 različnimi modeli, kolekcija tkanin v več kot 300 različnih barvah in tehnologijah tkanja pa predstavlja eno najpestrejših barvnih palet v Evropi.

brisoleji

Kažejo, da cenite lepo, prijetno in zdravo bivanje.

Galerija tend Senčila Bled

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this