Predstavitev

NAŠ POGLED NA SENČENJE

SENČILA BLED

»Ko prostor zaživi in v njem začutite dušo ter občutite toplino. Ko iščete še zadnjo ‘piko na i’ za popoln videz svojega skrbno načrtovanega objekta. Ko vaše ideje nimajo več omejitev zaradi izdelave, ki je dovršena v detajlih. Takrat veste, da imate ob sebi pravega partnerja – Senčila Bled.«

Družinsko podjetje s tradicijo

Najin nagovor. Najini življenji. Senčila Bled.

Sva Gregor in Sandra, lastnika in direktorja podjetja Senčila Bled, ki nikoli nisva znala ali želela ločevati svojega življenja na poslovno in zasebno. Vse skupaj je preprosto najino življenje.

Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, osebni odnos in strokovna podkovanost so najino vodilo že od samega začetka.  Slediva poslanstvu ki sva ga izbrala:

ustvarjati najlepšo senco in najboljšo klimo.

V kaj verjameva?

  • Verjameva v svoje poslanstvo.
  • Verjameva in zaupava v ekipo svojih sodelavcev ter poslovnih partnerjev.
  • Verjameva, da lahko spreminjamo svet na bolje.
  • Verjameva v neizmerno moč dobrega in povezanega kolektiva.
  • Verjameva v preprosto modrost, da to, kar dajemo, dobimo velikokrat povrnjeno.

Predvsem pa verjameva v dobro in zaupava svojim občutkom.

Ceniva sleherno stranko, ki se je odločila za najino podjetje. Zato za naju nikdar niste le številka, ste oseba, ki je izbrala najino podjetje in mu zaupala. Oseba z IMENOM IN PRIIMKOM.

»Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš. Vse drugo je tratenje energije in časa.«

(Nisargadatta)

Družinsko podjetje

S tradicijo in jasnimi cilji

Senčila Bled so uspešno globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse, kar delamo, delamo maksimalno odgovorno, s strastjo in predanostjo. Podjetje se lahko pohvali z več kot 40-letno tradicijo, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost.

Danes je podjetje, Senčila Bled, priznana blagovna znamka s 36 zaposlenimi, ki sodi med vodilne slovenske ponudnike senčil in komarnikov ter slovi tudi izven slovenskih meja po visoki kakovosti izdelkov in storitev.

»Nadaljevanje družinskega podjetništva je učenje, sreča in odgovornost. Vsak dan se učimo in trudimo biti boljši. Za vas in prihodnje generacije.«

Senčila Bled

Vsi za enega, eden za vse

Vsak, ki pride v družinsko podjetje Senčila Bled, postane član družine, kjer smo navajeni trdo delati. Imamo visoke cilje in teh ne moremo doseči, če vanje ne vložimo svojih rok, glave ter srca. Želimo izboljšati svet, korak za korakom. Vsak dan želimo biti vsaj za milimeter boljši kot včeraj. S svojimi izdelki ustvarjamo veliko boljšo bivalno in delovno klimo v prostorih ter kar se da dobro klimo za zaposlene svojega podjetja, prav tako pomagamo planetu pri čim počasnejšem segrevanju.

A nikoli ne pozabljamo, da smo družina. Držimo skupaj, ustvarjamo skupaj, zmagujemo skupaj.

Mejniki podjetja

Danes …

Danes sodi podjetje s 36 zaposlenimi med vodilneslovenske proizvajalce senčil, ki slovi tudi izven slovenskih meja po visoki kakovosti izdelkov in storitev.

Jutri …

Tudi v prihodnosti želimo s kakovostnimi rešitvami doseči in preseči zadovoljstvo svojih strank ter poslovnih partnerjev.

»Kdor ni aktiven, nazaduje.«

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Naš svet

Svet senčil ki ustvarja vrednost in pušča pečat. Svet prijetnega in lepšega bivanja. Svet ki pove veliko o izbranem okusu uporabnika.

+ 2800

Izvedenih projektov

100 %

Zadovoljstvo & Zanesljivost

+ 40

Let izkušenj

Št. 1

v branži

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this