Since 1978

Aton C80 Vental

Zunanje žaluzije Aton C80 Vental ščitijo pred soncem in hkrati omogočajo prezračevanje. Inovativna ukrivljena C-oblika lamel s širino 80 mm zagotavlja kompakten paket v dvignjenem položaju. Večje število lamel še dodatno izboljša učinkovitost senčenja.

Opis zunanjih žaluzij Aton C80 Vental

Zunanje žaluzije C80 Vental imajo dvostopnični trak, ki ima ob straneh kovinsko zanko skozi katero poteka vrvica. Zaradi tega načina je obračanje lamele in zlaganje žaluzije elegantnejše in bolj kontrolirano. Lamele so na voljo v 25 standardnih barvah. Največja širina in višina žaluzije je 5 m, zasenči pa se lahko 20 m² površine.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Kvaliteta

Žaluzije evropske kvalitete

Funkcionalnost

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Prihranek

Prihranimo pri
klimatski napravi

Izgled

Sodoben in
minimalističen izgled

Upravljanje

Način upravljanja

Mobilnik

Žaluzije evropske kvalitete

Daljinsko

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Preko stikala

Prihranimo pri
klimatski napravi

Ročno

Sodoben in
minimalističen izgled

Velika izbira barvnih lamel

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge senčil Aton.

Galerija

Primeri izvedbe Aton C80 Vental

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Lamele

Modeli lamel

Zunanje žaluzije Aton ponujajo pestro izbiro lamel. Spoznajte jih.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)