Skrb za okolje

Delujemo odgovorno!

V podjetju Senčila Bled se trudimo strankam zagotavljati ekonomične, udobne, učinkovite in ljudem ter naravi prijazne rešitve. S svojim delovanjem sledimo viziji podjetja: pomagati planetu pri čim počasnejšem segrevanju.

Družinsko podjetje s tradicijo

Najin nagovor. Najini življenji. Senčila Bled.

Sva Gregor in Sandra, lastnika in direktorja podjetja Senčila Bled, ki nikoli nisva znala ali želela ločevati svojega življenja na poslovno in zasebno. Vse skupaj je preprosto najino življenje.

Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, osebni odnos in strokovna podkovanost so najino vodilo že od samega začetka. Slediva poslanstvu, ki sva ga izbrala:

ustvarjati najlepšo senco in najboljšo klimo.

V kaj verjameva?

  • Verjameva v svoje poslanstvo.
  • Verjameva in zaupava v ekipo svojih sodelavcev ter poslovnih partnerjev.
  • Verjameva, da lahko spreminjamo svet na bolje.
  • Verjameva v neizmerno moč dobrega in povezanega kolektiva.
  • Verjameva v preprosto modrost, da to, kar dajemo, dobimo velikokrat povrnjeno.

Predvsem pa verjameva v dobro in zaupava svojim občutkom.

Ceniva sleherno stranko, ki se je odločila za najino podjetje. Zato za naju nikdar niste le številka, ste oseba, ki je izbrala najino podjetje in mu zaupala. Oseba z IMENOM IN PRIIMKOM.

»Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš. Vse drugo je tratenje energije in časa.«

(Nisargadatta)

Senčila Bled

Energetska učinkovitost

S svojimi rešitvami zagotavljamo manjšo porabo energije in nižje stroške, saj naši izdelki zaradi odličnih materialov in inovativnih sistemskih rešitev zagotavljajo odlično energetsko učinkovitost v različnih vremenskih pogojih.

Senčila Bled

Naravna osvetlitev po meri

Udobje je eno izmed osnovnih vodil vseh naših izdelkov, kamor vsekakor sodi tudi naravna osvetlitev. S pomočjo naravne osvetlitve zagotavljamo optimalno udobje, kot tudi prihranek pri energiji.

Senčila Bled

Naravna svetloba. Lepa senca. Zdravo okolje.

Prednost naših izdelkov je zelo preprosto vzdrževanje. Nekateri izdelki so že v osnovi tako zaščiteni, da vzdrževanje ni potrebno. Materiali, ki jih uporabljamo, so zelo obstojni in imajo zato bistveno manjšo potrebo po obnovi v bližnji prihodnosti. Za čiščenje ponujamo svojim kupcem vrhunsko lastno ekološko kolekcijo čistil.

Počutite se prijetno v zdravem okolju, kjer imate ravno pravo mero naravne svetlobe in diskretnosti v enem. Na vaših zunanjih površinah pa je čudovita senca …. Senčila Bled!

Senčila Bled

ZA ljudi. ZA naravo. ZA trajnostno poslovanje.

Delovanje podjetja Senčila Bled temelji na ustvarjanju rešitev za boljšo bivalno in delovno klimo v prostorih ter na ustvarjanju pozitivne klime za svoje zaposlene. V sožitju z družbo in okoljem, ki nas obdaja.

Trajnostni razvoj prinaša pozitivne učinke za naravo, ljudi in poslovanje. Zato spodbujamo razvoj družbe in ozaveščamo ljudi, dejavno skrbimo za naravo ter zavestno vlagamo v trajnostno poslovanje. Brez velikih besed. Štejejo dejanja. In mi smo ZA!

Naš svet

Svet senčil ki ustvarja vrednost in pušča pečat. Svet prijetnega in lepšega bivanja. Svet ki pove veliko o izbranem okusu uporabnika.

+ 2800

Izvedenih projektov

100 %

Zadovoljstvo & Zanesljivost

+ 40

Let izkušenj

Št. 1

v branži

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this