Since 1978

Skrb za okolje

Ekonomične, udobne, učinkovite in ljudem ter naravi prijazne rešitve.

Delujemo odgovorno

V podjetju Senčila Bled se trudimo strankam zagotavljati ekonomične, udobne, učinkovite in ljudem ter naravi prijazne rešitve. S svojim delovanjem sledimo viziji podjetja: pomagati planetu pri čim počasnejšem segrevanju.

Energetska učinkovitost

S svojimi rešitvami zagotavljamo manjšo porabo energije in nižje stroške, saj naši izdelki zaradi odličnih materialov in inovativnih sistemskih rešitev zagotavljajo odlično energetsko učinkovitost v različnih vremenskih pogojih.

Naravna osvetlitev po meri

Udobje je eno izmed osnovnih vodil vseh naših izdelkov, kamor vsekakor sodi tudi naravna osvetlitev. S pomočjo naravne osvetlitve zagotavljamo optimalno udobje, kot tudi prihranek pri energiji.

Naravna svetloba. Lepa senca. Zdravo okolje.

Prednost naših izdelkov je zelo preprosto vzdrževanje. Nekateri izdelki so že v osnovi tako zaščiteni, da vzdrževanje ni potrebno. Materiali, ki jih uporabljamo, so zelo obstojni in imajo zato bistveno manjšo potrebo po obnovi v bližnji prihodnosti.

Počutite se prijetno v zdravem okolju, kjer imate ravno pravo mero naravne svetlobe in diskretnosti v enem. Na vaših zunanjih površinah pa je čudovita senca …. Senčila Bled!

ZA ljudi. ZA naravo. ZA trajnostno poslovanje.

Delovanje podjetja Senčila Bled temelji na ustvarjanju rešitev za boljšo bivalno in delovno klimo v prostorih ter na ustvarjanju pozitivne klime za svoje zaposlene. V sožitju z družbo in okoljem, ki nas obdaja.

Trajnostni razvoj prinaša pozitivne učinke za naravo, ljudi in poslovanje. Zato spodbujamo razvoj družbe in ozaveščamo ljudi, dejavno skrbimo za naravo ter zavestno vlagamo v trajnostno poslovanje. Brez velikih besed. Štejejo dejanja. In mi smo ZA!

Reference

Naše reference naš ponos

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)