Since 1978

Komarniki

Prijazen in učinkovit način zasčite pred zuželkami. Za vaše bivanje v prijetnem in zdravem okolju.

Komarniki
Senčila Bled!

S komarniki Senčila Bled boste svoje notranje prostore na eleganten, prijazen in učinkovit način zaščitili pred nepovabljenimi malimi gosti. Ker so vse žuželke tako zelo pomembne za ekosistem, bomo z vgradnjo komarnikov pomagali tudi njim, ko jih bomo zadržali v njihovem naravnem, zunanjem okolju.

Z uporabo prave mrežice lahko vaša okenska zaščita postane tudi zaščita pred glodavci, alergiki in astmatiki pa se lahko zaščitite pred cvetnim prahom in drugimi alergeni, ki so v zunanjem okolju.  S komarniki Senčila Bled lahko zaščitite, vse oblike oken in vrat, ne glede na obliko ter velikost. Komarniki Senčila Bled so tako izjemen produkt, materiali in obdelava pa tako vrhunski, da so nad njimi najbolj navdušeni najzahtevnejši evropski kupci. To potrjuje dejstvo, da več kot 85 % vseh izdelanih komarnikov izvozimo. Zaradi veliko prednosti so komarniki trenutno najbolj prodajana produktna skupina.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Fiksni komarnik

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje … notranje žaluzije Senčila Bled!

Drsni Komarnik

Prednost je v tehniki in detajlih.

Komarniki Senčila Bled so vizualno in tehnološko izredno dodelani. Najsodobnejša tehnologija izdelave in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost zaščite pred žuželkami, ki poskrbi, da se boste v svojem domu počutili lepo in udobno. Posebno ponosni smo na izjemno pester izbor modelov, vrst mrežic in neomejene izvedbene ter barvne možnosti.

Sistemi zasčite

Osrednji del našega sistema zaščite pred žuželkami je mrežica, ki je izdelana iz steklenih vlaken, zaščitenih s poliestrskim barvnim nanosom, in je tako visoko odporna proti UV-žarkom ter drugim vremenskim vplivom, obenem pa izjemno neobčutljiva za nastanek raztrganin.

Mrežica Extra Fine omogoča jasnejši pogled navzven in boljši pretok zraka. Lastnikom hišnih ljubljenčkov je na voljo mrežica za male živali Strong, ki je prevlečena z vinilskim slojem ter kot taka odporna proti praskam mačk in psov. Alergikom priporočamo mrežico Antiallergic, ki zaščiti prostor pred vdorom cvetnega prahu. Kovinska mrežica Extra Strong pa je namenjena zaščiti pred glodavci.

• Najboljša zaščita prostorov pred žuželkami in glodavci.
• Strojniško natančna izdelava.
• Velika izbira modelov komarnikov in tipov komarniške mrežice.
• Neomejen barvni izbor.
• Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
• Moderen in minimalističen dizajn.
• Možnost izdelave velikih sistemov za senčenje panoramskih sten.

Upravljanje

Način upravljanja

Mobilnik

Žaluzije evropske kvalitete

Ročno

Sodoben in
minimalističen izgled

Komarniki

Modeli Komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito proti mrčesu.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)