Komarniki

Prijazen in učinkovit način zaščite pred žuželkami

Komarniki Senčila Bled!

S komarniki Senčila Bled boste svoje notranje prostore na eleganten, prijazen in učinkovit način zaščitili pred nepovabljenimi malimi gosti. Ker so vse žuželke tako zelo pomembne za ekosistem, bomo z vgradnjo komarnikov pomagali tudi njim, ko jih bomo zadržali v njihovem naravnem, zunanjem okolju.

Z uporabo prave mrežice lahko vaša okenska zaščita postane tudi zaščita pred glodavci, alergiki in astmatiki pa se lahko zaščitite pred cvetnim prahom in drugimi alergeni, ki so v zunanjem okolju. Prav tako bo izbira prave mrežice onemogočila vaši muci, da si na njej brusi kremplje, skozi posebej zanjo izdelan prehod pa bo lahko samostojno prehajala skozi zaprt komarnik.

S komarniki Senčila Bled lahko zaščitite, vse oblike oken in vrat, ne glede na obliko ter velikost. Komarniki Senčila Bled so tako izjemen produkt, materiali in obdelava pa tako vrhunski, da so nad njimi najbolj navdušeni najzahtevnejši evropski kupci. To potrjuje dejstvo, da več kot 85 % vseh izdelanih komarnikov izvozimo.

Zaradi veliko prednosti so komarniki trenutno najbolj prodajana produktna skupina.

»Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.«

Prednost je v tehniki in detajlih.

Komarniki Senčila Bled so vizualno in tehnološko izredno dodelani. Najsodobnejša tehnologija izdelave in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost zaščite pred žuželkami, ki poskrbi, da se boste v svojem domu počutili lepo in udobno. Posebno ponosni smo na izjemno pester izbor modelov, vrst mrežic in neomejene izvedbene ter barvne možnosti.

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje … komarniki Senčila Bled!

Osrednji del našega sistema zaščite pred žuželkami je mrežica, ki je izdelana iz steklenih vlaken, zaščitenih s poliestrskim barvnim nanosom, in je tako visoko odporna proti UV-žarkom ter drugim vremenskim vplivom, obenem pa izjemno neobčutljiva za nastanek raztrganin.

Mrežica Extra Fine omogoča jasnejši pogled navzven in boljši pretok zraka. Lastnikom hišnih ljubljenčkov je na voljo mrežica za male živali Strong, ki je prevlečena z vinilskim slojem ter kot taka odporna proti praskam mačk in psov. Alergikom priporočamo mrežico Antiallergic, ki zaščiti prostor pred vdorom cvetnega prahu. Kovinska mrežica Extra Strong pa je namenjena zaščiti pred glodavci.

Senčila Bled se med seboj razlikujejo po načinu vgradnje, odpiranja, obdelave mrežice, velikosti elementov, na katere so komarniki vgrajeni itd.

Tako ločimo več kot 50 modelov fiksnih, drsnih, krilnih, nihajnih, rolo in plisiranih komarnikov. Možnosti izbire različnih obdelav mrežice v različnih barvah so praktično neomejene. Komarnike lahko vgrajujemo na vse vrste oken in vrat, posebno specializirani pa smo za vgradnjo komarnikov na moderne velike steklene elemente.

  • Najboljša zaščita prostorov pred žuželkami in glodavci.
  • Strojniško natančna izdelava.
  • Velika izbira modelov komarnikov in tipov komarniške mrežice.
  • Neomejen barvni izbor.
  • Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
  • Moderen in minimalističen dizajn.
  • Možnost izdelave zelo velikih sistemov za senčenje velikih panoramskih sten.

Program komarnikov Senčila Bled ponuja možnost izbire med več kot 50 različnimi modeli iz kolekcije mrežic v šestih različnih izvedbah. Barvni izbor okvirjev je neomejen, ker je vsak komarnik izdelan po meri za določeno okno v določenem barvnem in strukturnem odtenku.

brisoleji

Kažejo, da cenite lepo, prijetno in zdravo bivanje.

Galerija komarnikov Senčila Bled

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this