Notranji roloji

notranji roloji

Sodoben in učinkovit način senčenja in dekoracije

Notranji roloji Senčila Bled!

Z notranjimi roloji Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero klasične elegance in šarma, obenem pa boste z izbiro modernih barvitih tkanin prostoru dodali veliko energije ter otroškega veselja. Z veliko izbiro različnih prosojnosti in struktur tkanine ter s kombinacijo različnih upravljalnih mehanizmov lahko ustvarimo najbolj ljubek rolo za malo okno v shrambi ali ogromen premični pano v najmodernejši kongresni dvorani. Opremljen z zelo prosojno tkanino je lahko rolo le nežen pajčolan pred oknom, lahko pa z mogočnim zatemnilnim materialom tudi podnevi popolnoma zatemni vaš prostor.

Možnost izbire mehanizmov je velika. Nekateri prisegate na vintage izvedbo z brezčasnim vzmetnim pogonom ter vidnimi pritrdilnimi konzolami, drugim sta bližji zanesljivost in tradicija, zato boste izbrali pogon z verižico, medtem ko bo tehnološke zanesenjake navduševalo krmiljenje z daljinskim upravljavcem ali pametnim telefonom.

Zaradi elegantne in tehnične oblike so roloji, opremljeni z moderno izolativno screen tkanino, daleč najbolj prodajano notranje senčilo za različne poslovne prostore.

»Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.«

Prednost je v kakovosti, tehniki in detajlih.

Notranji roloji Senčila Bled so vizualno in tehnološko izredno dodelani. Različni sistemi omogočajo izdelavo več kot 50 različnih modelov, ki jih lahko vgradimo na vse oblike fasadnih oken, steklenih sten in vertikalne stene zimskih vrtov. Notranje roloje lahko pritrjujemo stensko ali stropno z vidnim ali v kaseti skritim mehanizmom. Najsodobnejša tehnologija izdelave in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost senčenja in vrhunsko dekoracijo, ki poskrbi, da se boste v svojem domu ali poslovnem prostoru počutili lepo in udobno.

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje … notranji roloji Senčila Bled!

Notranje roloje Senčila Bled poleg vrhunske kakovosti in velike izbire različnih mehanizmov najbolj zaznamuje skrb za okolje, zato se velika večina blaga iz naše kolekcije lahko pohvali s certifikatom Oeko-Tex® Standard 100, saj ne vsebuje potencialno nevarnih snovi (barvil, kemikalij). V naši ponudbi so tudi tkanine, ki so narejene iz reciklirane oceanske plastike.

Poleg okolijske zavesti nam je najpomembnejša varnost otrok, zato so vsi roloji izdelani tako, da so zanje varni.

  • Visoko vzdržljiva oprema in sistem upravljanja zagotavljata gladko in zanesljivo upravljanje.
  • Zmagovalni sistem EOS® 500 se lahko prilagodi izjemno velikim okenskim površinam.
  • Lažja montaža z univerzalnimi konzolami, ki imajo integriran samouravnalni mehanizem in lahko združevanje senčil.
  • Velika okolijska odgovornost v seriji čudovitih tkanin s certifikatom Oeko-Tex® v osupljivih barvah s široko paleto tekstur in različnih stopenj prosojnosti.
  • Možnost izbire več kot 50 modelov.
  • Več kot 300 različnih barvnih odtenkov in veliko načinov tkanja ter prosojnosti.
  • Možnost individualnega tiska na tkanini.
  • Patentirani obdelavi tkanin Topar Plus in Dust Block.
  • Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
  • Garancija: 4 leta.

Program notranjih rolojev Senčila Bled ponuja možnost izbire med več kot 300 različnimi barvami in prosojnostmi tkanin ter predstavlja eno najpestrejših barvnih palet v Evropi.

brisoleji

Od 10. 04. 2019 nas lahko obiščete tudi v našem novem salonu v Ljubljani na naslovu Šmartinska 52, Ljubljana (Poslovna cona Velana).

Kažejo, da cenite lepo, prijetno in zdravo bivanje.

Galerija notranjih rolojev

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this