Senčna jadra

senčna jadra

Sodobna umetnost senčenja

Senčna jadra

Senčno jadro je v sodobni arhitekturi zaradi svojega minimalističnega in izčiščenega dizajna  na vrtu nepogrešljiv arhitekturni element, ki celotni zunanji podobi doda neprecenljivo vrednost.

Pri podjetju Senčila Bled smo ponosni zastopnik senčnih jeder priznanega proizvajalca Soliday, ki že od leta 1973 zagotavlja visoko kakovostne in sodobne rešitve senčenja.

soliday

Patentirana tehnologija, kakovost materialov in izbira prave tkanine ter jadra imajo prav tako pomembno vlogo pri zagotavljanju, da sistem SOLIDAY ne ustreza samo vašim osebnim pričakovanjem, ampak tudi unikatni individualnosti vaše arhitekture.

Elegantno senčenje s popolnim dotikom

Veliki sistemi za sončenje na sončnih jarkih omogočajo nastanek novih habitatov okrog hiše in tako postajajo vsakdanjik v našem življenjskem slogu. Zagotavljanje površin s senco, elegantno in s popolnim dotikom je prava umetnost.

Pri podjetju Senčila Bled vam pomagamo ustvariti prav takšno vrsto zaščite pred soncem, o kakršni ste sanjali in tako vsakodnevno spreminjamo vaše dnevne navade v čudovit življenjski slog.

Soliday-C

Soliday-X

Soliday-CS

Soliday-XS

Umetnost senčenja v popolnem sožitju detajlov

Naša senčna jadra so popolna kombinacija tehnologije in dizajna, ki se s tehničnim znanjem, inovativnostjo in minimalistično obliko združuje v popolnem sožitju.

Resnična umetnost senčenja ni samo v velikosti zaščite pred vremenskimi vplivi ali soncem, ampak tudi v vsakem posameznem detajlu, ki je vključen v njeno izvedbo.

 

Fleksibilno senčilo za vse vremenske pogoje

S senčnimi jadri Senčila Bled boste na svojem vrtu ali terasi ustvarili prijetno senco in s tem odličen prostor za bivanje na prostem od prvih pomladnih do poznih jesenskih dni.

Še več, s senčnimi jadri Senčila Bled boste zunanji prostor ob pravilni izbiri tkanine ohranili suh tudi med pogostimi poletnimi nalivi, zato neprijetne selitve med teraso in notranjimi prostori ne bodo več potrebne.

Senčna jadra Senčila Bled

Ko je bivanje lahko prijetno vse dni v letu …

Senčna jadra Senčila Bled so zaradi svoje zasnove in upoštevanja jadralnih zakonitosti v izvedbi najfleksibilnejše ter vetrno daleč najodpornejše senčilo na trgu. S senčnimi jadri bo vaše bivanje na prostem posebno doživetje vse dni v letu, ne glede na vremenske razmere – tudi v dežju.

Senčna jadra Senčila Bled

Ko vaše arhitekturne zamisli nimajo omejitev …

Senčna jadra lahko izbirate med sedmimi različnimi modeli in osmimi tipi tkanine, barvni izbor konstrukcije in tkanin pa sta praktično neomejena.

Zaradi kakovosti, edinstvenega dizajna, vrhunskih detajlov in izjemne tehnične dovršenosti so senčna jadra Senčila Bled na trgu brez prave konkurence in omogočajo čudovite arhitekturne možnosti za vaš vrt ali teraso.

»Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.«

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this