Since 1978

Aluminijaste Rolete

Izjemna zaščita pred soncem in radovednimi pogledi sosedov. Nižji stroški ogrevanja, kar do 30%.

Fixé 25 RoomDarkening Dolphin - ColourSync

Zaščita pred soncem in radovednimi pogledi

Zunanje aluminijaste rolete odlično ščitijo pred soncem in radovednimi pogledi sosedov. Plašč je narejen iz aluminijastih lamel širine 37 mm, ki so polnjene s poliuretansko peno. Zaradi tega ta tip zunanjih rolet odlično pripomore k zmanjšanju hrupa ter reguliranju temperature v prostoru. Pozimi lahko z njihovo uporabo zmanjšate strošek ogrevanja do 30%.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Opis

Zunanje so lahko dobavljene z integriranim komarnikom (pozicioniranim skupaj z roleto v isti škatli). V škatli se vsak produkt navija na svoji osi, tako da se komarnik upravlja ločeno od rolete.

Barva roletnega plašča je na voljo po izbiri glede na aktualno barvno paleto. Med aktualnimi barvami najdete belo, sivo, srebrno, prav tako imitacije lesa. Maksimalna širina rolete je 4 metre in površina 8,5 kvadratnih metrov.

Prednosti

Glavne prednosti

Svetloba

100% zatemnitev

Izolativnost

Zvočna in Termo

Varnost

Večja varnost pred vlomom

Zaščita

Večja zaščita okna

Upravljanje

Načini upravljanja

Mobilnik

Žaluzije evropske kvalitete

Izolativnost

Omogoča senčenje
in dober pretok zraka

Preko stikala

Prihranimo pri
klimatski napravi

Ročno

Sodoben in
minimalističen izgled

Velika izbira barv

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge Rolet Senčila Bled

Galerija

Primeri izvedbe Aluminijastih Rolet

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Rolete

Tipi Rolet

Spoznajte tipe vrhunskih rolet, ki vam jih ponujamo pri podjetju Senčila Bled.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)