Since 1978

Rolo komarniki

Vrhunski rolo komarnik za brezmejno svobodo za vaša okna.

Rolo komarniki

Rolo sistem zagotavlja brezmejno svobodo za vaša okna. Uporaba je enostavna, saj okno odprete in rolo enostavno razvijete ter uživate v svežem zraku.

Med zapiranjem komarniška mrežica stabilno in varno potuje za stranskimi vodili.
Rolo komarnik za vrata zavzame zelo malo prostora. Mrežica se popolnoma zvije v kaseto in tako ne zavzema dodatnega prostora na vaši terasi ali balkonu.

Opis
Rolo komarnik Sistem 40 je vrhunski rolo komarnik s kvadratno kaseto. Poleg standardnih barv, ki večinoma ustrezajo trenutno aktualnim barvam oken, lahko kaseto in vodila barvamo po želji kupca po katerem koli RAL-u. S tem pridobite, da je zunanji izgled okna enoten. Če prostor dopušča, se rolo komarnik lahko montira skupaj s senčilom.

Rolo komarnik se lahko montira na večino oken in vrat, montaža je možna bočno v špaleto ali frontalno na okensko krilo. Za večjo stabilnost v vetru je možna nadgradnja s protivetrno ščetko.

Maksimalne dimenzije komarnika so 1,8 x 2,4 m.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Zaščita pred mrčesom in žuželkami

Kvaliteta

Enostavna uporaba

Lastnosti

Glavne lastnosti

Izbira mrežic

Pri rolo komarniku je na voljo standardna  FIBERGLAS mrežica, ki je izdelana iz steklenih vlaken s slojem iz umetne mase in je visoko odporna na UV žarke ter ostale vremenske vplive, obenem pa izjemno neobčutljiva za nastanek raztrganin in EXTRA FINE mrežica, ki omogoča jasnejši pogled navzven in boljši pretok zraka.

Standardne barve

Barve profilov lahko izbirate iz naše osnovne palete, ki obsega tri barve. Poleg tega vam za doplačilo lahko po­nudimo katero koli barvo barvnih lestvic RAL in NCS. Osnovne barve so:

RAL 9016

RAL 9006

RAL 7016 MAT

Galerija

Primeri izvedbe rolo komarnikov

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Komarniki

Modeli komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito pred mrčesom.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)