Since 1978

Stekleni nadstreški

Za uživanje v popolni svetlobi, zaščiteni v vsakem vremenu.

Stekleni nadstreški Senčila Bled!

Uživajte v popolni svetlobi, zaščiteni v vsakem vremenu. Stekleni nadstreški vam to omogočajo. V vsakem letnem času.

Če bi radi svojo teraso uporabljali neomejeno v vsakem vremenu in imeli postavljeno vrtno garnituro ter žar vse leto, je sistem s stekleno streho odlična rešitev za vas. S svojo stabilno aluminijasto konstrukcijo z integrirano stekleno streho in optimalnim sistemom za senčenje dobite učinkovito zaščito v vsakem vremenu. Tako bo vaša vrtna garnitura na terasi več let zaščitena pred snegom in dežjem.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Zakaj izbrati Steklene nadstreške Senčila Bled?

Dodatne možnosti, kot na primer vertikalno sprednje senčenje, zaščita pred radovednimi pogledi ali hladnim severnim vetrom, je možno po želji montirati tudi naknadno.

Naj bo sonce ali dež, poletje ali zima, s steklenimi nadstreški Senčila Bled je bivanje na prostem vrhunsko doživetje prav v vsakem letnem času. Vrhunski materiali, zelo natančna izdelava in filigranska obdelava detajlov vašo pergolo povzdigneta na raven vrhunskega arhitekturnega vrtnega objekta.

Veliko pozornost smo namenili oblikovanju in sledili najmodernejšim minimalističnim arhitekturnim trendom, kar dokazujejo tudi številne prestižne nagrade za oblikovanje.

Zaradi vrhunske kvalitete, izbire modelov, obdelave detajlov in izjemne tehnične dovršenosti so stekleni nadstreški Senčila Bled na trgu brez prave konkurence.

Prednosti

Glavne prednosti

Mobilnik

Izolativnost

Preko stikala

Ročno

Stekleni nadstreški

Tipi Steklenih Nadstreškov

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)