Since 1978

Spoznajte naš svet

Svet senčil, ki ustvarja vrednost in pušča pečat. Svet prijetnega in lepšega bivanja. Svet ki pove veliko o izbranem okusu uporabnika.

Družinsko podjetje s tradicijo

Sem Sandra, lastnica in direktorica podjetja Senčila Bled, ki mi pomeni ogromno, saj je velik del mojega življenja. Ga izpopolnjuje, dograjuje, pomaga osebnostno rasti in me predvsem radosti ob vsaki premagani oviri, ko postajamo boljši, kot celoten kolektiv ter vsak posameznik.

Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, oseben odnos in strokovna podkovanost so moje vodilo že od samega začetka. Sledim poslanstvu, ki sem ga izbrala:

ustvarjati najlepšo senco
in najboljšo klimo.

Sandra Bogataj, CEO

Predstavitveni video

Predstavitveni video

Oglejte si kratko video predstavitev Senčila Bled!

Družinsko podjetje

Senčila Bled

S tradicijo in jasnimi cilji

Senčila Bled so uspešno globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse, kar delamo, delamo maksimalno odgovorno, s strastjo in predanostjo. Podjetje se lahko pohvali z več kot 40-letno tradicijo, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost.

Danes je podjetje, Senčila Bled, priznana blagovna znamka s 36 zaposlenimi, ki sodi med vodilne slovenske ponudnike senčil in komarnikov ter slovi tudi izven slovenskih meja po visoki kakovosti izdelkov in storitev.

Vsi za enega, eden za vse

Vsak, ki pride v družinsko podjetje Senčila Bled, postane član družine, kjer smo navajeni trdo delati. Imamo visoke cilje in teh ne moremo doseči, če vanje ne vložimo svojih rok, glave ter srca. Želimo izboljšati svet, korak za korakom. Vsak dan želimo biti vsaj za milimeter boljši kot včeraj. S svojimi izdelki ustvarjamo veliko boljšo bivalno in delovno klimo v prostorih ter kar se da dobro klimo za zaposlene svojega podjetja, prav tako pomagamo planetu pri čim počasnejšem segrevanju.

A nikoli ne pozabljamo, da smo družina. Držimo skupaj, ustvarjamo skupaj, zmagujemo skupaj.

Mejniki podjetja

1978

Zametki podjetja segajo v leto 1978, ko je ustanovitelj in dolgoletni lastnik ter direktor podjetja Jože Pintar, začel z montažo senčil kot pogodbeni sodelavec podjetja LIV Postojna

1988

Ustanovitelj podjetja Jože Pintar zaposli prvega monterja senčil, podjetje pa kot eno prvih v Sloveniji začne z lastno proizvodnjo zunanjih Krpan žaluzij.

1990

Intenzivnejši razvoj podjetja se je začel po letu 1990, ko je podjetje tudi uradno pridobilo danes že dobro poznano in utrjeno ime na slovenskem tržišču, SENČILA BLED. Podjetje ima že 3.

1955

Podjetje zaradi izjemnega povpraševanja po senčilih hitro raste. Začnemo tudi z lastno proizvodnjo notranjih dekorativnih senčil. Podjetje šteje že 10 zaposlenih.

2005

Pozimi, leta 2005, se je podjetje preselilo v nove moderne poslovne prostore v obrtni coni na Bledu, kjer imamo tudi razstavni salon in moderno opremljene pisarniške prostore.

2011

Podjetje postaja vse bolj mednarodno aktivno. Zaradi velikega povpraševanja in zaupanja tujih kupcev ustanovimo hčerinsko podjetje SONNENSCHUTZ PINTAR s sedežem v Salzburgu.

2018

Podjetje šteje 35 zaposlenih in letno ustvari 4,3 MIO € prometa, še vedno večino na domačem slovenskem trgu.

2019

Zaradi povečanega obsega dela in lažje dostopnosti naše ponudbe kupcem, se odločimo za odprtje novega salona v Ljubljani, ki se nahaja na naslovu Šmartinska 52, Ljubljana (Poslovna cona Velana).

Prihodnost

»Kdor ni aktiven, nazaduje.«

Danes…

Danes sodi podjetje s 36 zaposlenimi med vodilneslovenske proizvajalce senčil, ki slovi tudi izven slovenskih meja po visoki kakovosti izdelkov in storitev.

Jutri…

Tudi v prihodnosti želimo s kakovostnimi rešitvami doseči in preseči zadovoljstvo svojih strank ter poslovnih partnerjev.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Reference

Naše reference naš ponos

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)