Since 1978

Duette tkanine

Duette tkanine za vse vaše potrebe

Duette tkanina

Duette senčila

Z Duette senčili boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti in obenem ohranili prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo ter prijetno naravno svetlobo. Barvita Duette senčila vnašajo v vaš ambient veselje, igrivost ter energijo, nežnejši barvni odtenki pa toplino, mehkobo, šarm in brezčasno eleganco.

Z zatemnilnimi materiali lahko prostor tudi čez dan odlično zatemnite, prosojnejše tkanine pa zgolj preprečijo neposredne poglede v prostor. Duette  senčila so najelegantnejša in najmodernejša okenska dekoracija in najučinkovitejše notranje senčilo.

Zaradi številnih modelov in oblik, vrhunske kakovosti vgrajenih materialov ter izdelave, so duette senčila našega podjetja zagotovo najbolj prodajana na trgu, naše stranke pa nad njimi navdušene.

Svetloba, kot jo potrebujete. Diskretnost, kot jo želite.

Duette senčilo

Zaščite

Zaščitni premazi tkanin

Topar Plus in StainStop

Za povečano refleksijo svetlobe in sončnega sevanja lahko plise tkanino obdelamo z barvnim odsevnim premazom Topar Plus, ki je odporen proti vlagi, odbija umazanijo in je zelo trpežen. Naše metalizirane prevlečene tkanine zagotavljajo tudi izjemno zmogljivost pri odbijanju sončne svetlobe in toplote. Premaz StainStop nudi povečanje odpornosti proti umazaniji, celo madeže, kot je paradižnikova omaka z mokro krpo enostavno obrišete.

Galerija

Primeri izvedbe Duette senčil

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Tkanine

Tipi tkanin

Spoznajte tipe tkanin, s katerimi boste vašemu prostoru ustvarili posebno zgodbo in zagotovili željeno naravno svetlobo.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)