Since 1978

Plise komarniki

Plise komarniki omogoča brezmejno svobodo za vaša okna. Očarljiva eleganca z inovativno tehniko.

Plise komarniki

Plise komarnik za okna ali vrata vas očara z eleganco in prepriča z inovativno tehniko. Ker se mrežica zlaga kot harmonika, komarnik zahteva zelo malo prostora. Plise vrata se upravljajo s strani, kvalitetni profili pa omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje.


Plise komarnik je eden od najbolj priljubljenih modelov za vrata, saj s svojo enostavno uporabo pri vsakodnevni uporabi nudi največ udobja. Možno ga je montirati na vsa vrata ali večja okna s poravnanim okvirjem. Montaža je standardno bočna, v primeru frontalne montaže se za pritrditev spodnjega vodila uporabi dodaten kotnik. Za ekstremno velike površine je na voljo dvojni plise komarnik.
Maksimalna širina komarnika je 240 cm in višina 300cm.
Dvojni plise dosega dimenzije 480 x 250.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Zaščita pred mrčesom in žuželkami

Dizajn

Enostavna uporaba

Lastnosti

Glavne lastnosti

Izbira mrežic

Kot standard je na voljo črna fiberglas mrežica, opcijsko tudi siva.

Standardne barve

Barve profilov lahko izbirate iz naše osnovne palete, ki obsega tri barve. Poleg tega vam za doplačilo lahko po­nudimo katero koli barvo barvnih lestvic RAL in NCS. Osnovne barve so:

RAL 9016

RAL 9006

RAL 7016 MAT

Galerija

Primeri izvedbe plise komarnikov

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Komarniki

Modeli komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito pred mrčesom.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)