Since 1978

Nihajna vrata

Za popolno svobodo vašega gibanja iz enega prostora v drugega. Enostavno, lahkotno in elegantno. Nihajna vrata Senčila Bled.

Nihajna vrata

Sistem nam omogoča popolno svobodo gibanja, saj lahko prehajate s terase ali balkona v kuhinjo in spet nazaj s polnimi rokami, pri čemer vam za odpiranje vrat ni pot­rebno odlagati stvari. Dovolj je le nežen pritisk na nihajna vrata in krilo se ODPRE.

Prednosti

Glavne prednosti

Zaščita pred mrčesom in žuželkami

Kvaliteta

Enostavna montaža

Lastnosti

Glavne Lastnosti

Izbira Mrežic

Na voljo vsi tipi mrežic:
-fiberglas mrežica standardna črna in siva
-exstra fine mrežica črna
-Antiallergic mrežica črna
-strong mrežica za male živali, črna
-Exstra strong mrežica za glodalce- kovinska

Standardne barve

Barve profilov lahko izbirate iz naše osnovne palete, ki obsega tri barve. Poleg tega vam za doplačilo lahko po­nudimo katero koli barvo barvnih lestvic RAL in NCS. Osnovne barve so:

RAL 9016

RAL 9006

RAL 7016 MAT

Galerija

Primeri izvedbe nihajnih vrat

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Komarniki

Modeli Komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito proti mrčesu.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)