Since 1978

Krilni komarniki

Ele­gantna in udobna rešitev za vrata, kjer ni prostora za drsni komarnik. Odlična izbira za balkonska vrata, kjer enostavno zagotavlja vse željene funkcionalnosti.

Krilni komarniki

Naši krilni komarniki se odpirajo prav tako enostavno kot vrata in okna ter tako nudijo udobno kot tudi optično pri­vlačno rešitev v boju proti nadležnim obiskovalcem.

Prav pri balkonskih vratih je krilni komarnik ustrezna, ele­gantna in udobna rešitev. Enokrilna ali dvokrilna izvedba omogoča fleksibilno uporabo ter možnost izvedbe okovja na desni ali levi strani.

Krilni komarnik je zelo standardna rešitev za vrata, kjer ni prostora za drsni komarnik, plise pa bi v zloženem položaju preveč oviral s svojim paketom. Zato je krilni komarnik pogosta izbira za klasična balkonska vrata. Vsi profili so izdelani iz ekstrudiranega aluminija. Visoko raven izdelka dosegamo z izjemno majhnimi dimenzijskimi tolerancami, vsak kotni spoj je lepljen in dvakrat hidravlično stisnjen. Montira se v svetlo mero okenskega okvirja. Na voljo enokrilni ali dvokrilni sistemi.

Maksimalne dimenzije enokrilnega komarnika so 170 x 260 cm, pri dvokrilnem pa dosežemo velikost 320 x 260cm.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Zaščita pred mrčesom in žuželkami

Kvaliteta

Enostavna montaža

Lastnosti

Glavne lastnosti

Izbira mrežic

Na voljo vsi tipi mrežic:
-fiberglas mrežica standardna črna in siva
-extra fine mrežica, črna
-antiallergic mrežica, črna
-strong mrežica za male živali, črna
-extra strong mrežica za glodalce- kovinska

Standardne barve

Barve profilov lahko izbirate iz naše osnovne palete, ki obsega tri barve. Poleg tega vam za doplačilo lahko po­nudimo katero koli barvo barvnih lestvic RAL in NCS. Osnovne barve so:

RAL 9016

RAL 9006

RAL 7016 MAT

Galerija

Primeri izvedbe krilnih komarnikov

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Komarniki

Modeli komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito proti mrčesu.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)