Since 1978

Fiksni komarniki

Odlična izbira za vse, ki si želite zaščite pred insekti brez večjih posegov. Cenovno ugodna in enostavna rešitev z preprosto montažo.

Odlična zaščita brez večjih posegov

Naši fiksni komarniki so odlična rešitev za vse, ki si želijo zaščite pred insekti brez večjih posegov. Primerni so predvsem za okna in vrata, ki jih odpirate zlasti za potrebe zračenja. Sistem je cenovno ugodna in enostavna rešitev. Montaža fiksnih komarnikov je preprosta.

Opis

Fiksni komarnik je ena od najpogostejših izbir pri namestitvi komarnika, primerni so predvsem za privatne namestitve in to na oknih, kjer ni potrebe po pogostem snemanju komarnika. Načeloma se komarnik namesti v začetku sezone in ostane na oknu do zime. Enostavni so za nameščanje in demontiranje. Maksimalne dimenzije fiksnega komarnika so do 1,6 x 2,3 m2, odvisno od modela fiksnega komarnika.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Izbira mrežic

Osrednji del našega sistema zaščite pred insekti je FIBERGLAS mrežica, ki je izdelana iz steklenih vlaken s slojem umetne mase in je visoko odporna na UV žarke ter ostale vremenske vplive, obenem pa izjemno neobčutljiva za nastanek raztrganin. EXTRA FINE mrežica omogoča jasnejši pogled navzven in boljši pretok zraka. Lastnikom hišnih ljubljenčkov je na voljo MREŽICA ZA MALE ŽIVALI, ki je prevlečena z vinilskim slojem in kot taka odporna na praske mačk in psov.

ANTIALLERGIC mrežica nudi zanesljivo zaščito pred insekti in cvetnim prahom, zato je idealna rešitev za alergike. Vse mrežice za komarnike Senčila Bled d.o.o. so v črni barvi.

Prednosti

Glavne prednosti

Odlična zaščita

Pred mrčesom in žuželkami

Kvaliteta

Stabilna in čvrsta mrežica

Enostavna montaža

In hitra demontaža

Standardne barve

Barve profilov lahko izbirate iz naše osnovne palete, ki obsega tri barve. Poleg tega vam za doplačilo lahko ponudimo katero koli barvo barvnih lestvic RAL in NCS.

RAL 9016

RAL 9006

RAL 7016 MAT

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije glede Komarnikov Senčila Bled? Prebrskajte naš katalog

Galerija

Primeri izvedbe fiksnih komarnikov

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Komarniki

Modeli komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito pred mrčesom.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)