Since 1978

Drsni komarniki

Drsni komarniki vam omogočajo brezmejno svodobo in popoln pogled skozi vaša okna ali vrata.

Drsni komarniki

S tem modelom ohranite popoln pogled skozi okno ali vrata. Drsni komarniki so izjemno stabilni in standardno izdelani brez vodoravnih vmesnih prečk.

Tako lahko zaščitite širše in višje odprtine (na primer zimski vrtovi) pred insekti, ne da bi bil pri tem moten vaš razgled. Prav tako ne zavzamejo veliko prostora. Na voljo so vam enokrilni ali večkrilni elementi. Krila tečejo tiho in niso občutljiva na obrabo.

Drsni komarnik vedno navduši s svojo lahkotnostjo. Montira se frontalno na okenski okvir ali v svetlo mero okenskega okvirja. Vsi profili so izdelani iz ekstrudiranega aluminija. Visoko raven izdelka dosegamo z izjemno majhnimi dimenzijskimi tolerancami, vsak kotni spoj je lepljen in dvakrat hidravlično stisnjen. Na voljo so enokrilni enotirni komarniki, za večje površine pa enotirni dvokrilni ali dvotirni dvokrilni.

Maksimalne dimenzije pri enokrilnem so 170 x 250 cm, pri dvokrilnem pa 340 x 250 cm.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Zaščita pred mrčesom in žuželkami

Stabilnost in kvaliteta

Enostavna uporaba

Lastnosti

Glavne lastnosti

Izbira mrežic

Tako kot pri fiksnem komarniku, so tudi tu na voljo vsi tipi mrežic: 
-fiberglas mrežica standardna črna in siva
-extra fine mrežica, črna
-antiallergic mrežica, črna
-strong mrežica za male živali, črna
-extra strong mrežica za glodalce- kovinska

Standardne barve

Barve profilov lahko izbirate iz naše osnovne palete, ki obsega tri barve. Poleg tega vam za doplačilo lahko po­nudimo katero koli barvo barvnih lestvic RAL in NCS. Osnovne barve so:

RAL 9016

RAL 9006

RAL 7016 MAT

Galerija

Primeri izvedbe drsnih komarnikov

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Komarniki

Modeli komarnikov

Komarniki ponujajo odlično zaščito pred mrčesom.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)