Since 1978

Vertikalne Tende

Popolna oblika in funkcionalnost tende, v slogu, ki je skladen z vašimi željami.

Estetsko oblikovane Tende

Fasadne tende in okenske zatemnitve so elegantna rešitev proti pregrevanju stekel in omogočajo večjo zasebnost. Vsekakor so bolj okolju prijazne kot klimatske naprave in bolj stilske. S pravo barvno izbiro tkanine in konstrukcije lahko senčilo elegantno spojite z arhitekturo objekta.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Rolo Vertikal

Vitka navpična tenda v različnih izvedbah.

Popolna oblika in funkcija. Sistem VERTICAL je dobavljiv v slogu, ki ustreza vašim željam. Možna je izbira okrogle ali kvadratne kasete. Primerna je na primer, za namestitev v okensko nišo. Vedno z robustnimi stranskimi vodili.

Vrhunske lastnosti, kot nalašč za vsako uporabo

Naše navpične tende se po obliki in barvi ujemajo z vsako stavbo, ne glede na to, ali so vgrajene v nišo ali na fasado. Možna okrogla ali kvadratna oblika Kaseta je na voljo v okrogli ali kvadratni obliki. Vi izberete pravo opcijo za svojo stavbo. Je optimalna zaščita pred vremenskimi vplivi, saj se VERTICAL z vsem spoprijema z lahkoto. Konstrukcija je odporna na veter 6 (stopenjske) moči.

Prednosti

Glavne prednosti

Sodobno in oglato

VERTICAL se lahko elegantno namesti v okenske niše in se diskretno zlije z videzom fasade.

Sodoben ali klasični dizajn

Okrogla ali oglata oblika, izberite obliko škatle, ki ustreza arhitekturi vaše hiše. Tkanina tende se zvije v škatlo in ostanedobro zaščitena.

Možna spojitev več elementov

Če je več enot nameščenih druga poleg druge, jih je najbolje združiti, da jih ni treba upravljati posamično.

Aluminijasta vodila

Prava rešitev za vsako fasado: močna in elegantna aluminijasta vodila.

Vodila iz pletenice

Za navpično senčenje se lahko tudi uporablja pletenica iz nerjavečega jekla. Enostaven, tanek vodilni sistem.

Stenski nosilec

Stenski nosilec in vzmetna vpenjalna glava je priljubljen v aplikacijah odprtega dizajna.

Rolo Universal

Navpična tenda s tremi različnimi stranskimi vodili je genialna v vseh pogledih.

Kompaktna vertikalna tenda z okroglo zaščitno škatlo/zaščitnim zabojčkom Ime UNIVERSAL s tremi različnimi vrstami bočnega vodila pove vse. Kompaktna zasnova je idealna za uporabo v sodobni arhitekturi.

Zakaj je UNIVERSAL zagotovljeno dobra odločitev

Izbirate lahko med pletenico, nerjavno kromasto palico ali aluminijastim vodilom. Okrogla kaseta je kompaktna, ščiti tkanino in se prilega tudi ozkim okenskim nišam, širokim od 40 cm naprej. UNIVERSAL je s svojo robustno, a elegantno zasnovo primeren za uporabo na steklenih pročeljih ali pokritih terasah.

Značilnosti produkta

Za navpično senčenje se uporablja žično vodilo narejeno iz pletenice iz nerjavečega jekla. Enostaven in tanek vodilni sistem za navpične tende.

Prednosti

Glavne prednosti

Robustno/vzdržljivo in varno

Trdna in varna vrsta vodila. Narejen je iz nerjavečega kromiranega jekla, za varno vodenje tkanine tende.

Brezhibnost

Tkanina tende teče po aluminijastem vodilu. Skozi brezhiben prehod iz tkanine na vodilno tirnico ne prodre nič svetlobe.

Vgradnja v okensko nišo

Kompaktna zasnova omogoča namestitev tudi v majhnih nišah.

Rolo Surava

Popolna rešitev za vertikalno senčenje pokritih teras ali balkonov.

Nova/sodobna generacija vertikalnih tend vrhunske kakovosti Ker je SURAVA produkt brez pokrivne maske, je zato ljubljenec sodobne arhitekture. Sistem se prilega v niše, široke od 40 cm dalje. Poleg tega je mogoče stranske panele na konzolah premazati z barvo po vaši izbiri.

SURAVA ponuja številne prednosti za sodobne potrebe senčenja

Odprta zasnova brez kasete, cenovno dostopen model za skoraj vsako okensko nišo. V številnih primerih uporaba zaščitne maske ni potrebna.

Eleganten videz

Prekrivni paneli na stranskih konzolah vrhunske kakovosti so opremljeni z edinstvenim magnetnim mehanizmom, za enostavno pritrditev.

Možna je notranja ali zunanja montaža, saj se sistem rolojev lahko namesti znotraj ali zunaj okenske niše na steno ali strop.

Prednosti

Glavne prednosti

Prilagodljive možnosti montaže

Lahko se namesti na steno, strop ali v okensko nišo.

Smer odvijanja

Izberete lahko smer odvijanja tkanine (spredaj ali zadaj)

Sodobne barve

Pokrivna panela na stranskih konzolah v eni ali dveh barvah

Rolo Ventosol

V zahvalo izjemno kvalitetnemu Zip sistemu odlično ščiti pred sončno svetlobo, tako kot tudi pred močnim vetrom.

Z ZIP sistemom, ki deluje kot zadrga senčilo zagotavljaučinkovito zaščito pred soncem in visoko vetrno odpornost. Za različne arhitekturne stile je na voljo polkrožna ali kvadratna kaseta

Robusten verikalen rolo s kompaktno kaseto

ZIP sistem zagotavlja stabilnost tkanine, da ves čas ostaja v vodilih in ohranja blago enakomerno napeto. Poleg izjemne tehnološke dovršenosti je Venosol ZIP bogat tudi z naborom tkanin v različnih barvah. Stopnja transparentnosti je odvisna od izbrane tkanine, če je zahteva po popolni zatemnitvi je tudi to mogoče.

Prednosti

Glavne prednosti

Konstantna oblika

ZIP tehnologija, ki zagotavlja napetost tkanine.

Moznost horizontalnega senčenja

V zahvalo posebnemu sistemu s tem modelom lahko senčimo tudi popolnoma horizontalne odprtine.

Izbira za različne stile

Glede na arhitekturni stil sta na voljo dve kaseti, polkrožna in kvadratna. To je še posebej pomembno pri namestitvi na fasado.

Galerija

Primeri izvedbe Vertikalne Tende

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Tende

Tipi Tend

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje na prostem … tende Senčila Bled!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)