Since 1978

Odprte Tende

Tende čudovitega dizajna, izjemne kvalitete in nešteto možnosti izvedb.

Select

Odprta tenda z možostjo sprednjega roloja, teleskopskih rok ter nastavitvijo naklona.

Vzdržljiva tenda za različne namestitve.
Glede na precej velik dimenzijski razpon, je ta tenda pogosta izbira za senčenje večjih površin, pogosto za gostinske objekte in podobno. Ker ponuja res veliko rešitev pa prav tako pogosto najde mesto v popolnoma privatnih namestitvah.

SELECT tenda – idealna za zahtevne namestitve

Možnost senčenja od zelo ozkih do izjemno širokih površin. Od 170 cm do kar 1800 cm. Zelo dobra zaščita pred soncem. Ker se pozicija sončnih žarkov skozi leto spreminja je tenda Select še posebej zanimiva, saj z zelo enostavno nastavitvijo lahko kot tende prilagajamo skozi celo leto. 

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Opcija Volant-Plus

Sprednji rolo, imenovan Volant-Plus z maksimalno višino 170 cm, zaščiti tudi pred nizkim soncem ter pred pogledi

Polovična kaseta

Elegantna aluminjasta kaseta ščiti blago, ko je zloženo. Roke so vidne, pod kaseto, pritjene na robuten profil, zato je stenska pritrditev zelo fleksibilna in kompaktna.

Škarjaste roke, prekrižane

V situacijah, ker je izpah večji kot širina je rešitev v prekrižanih škarjastih rokah.

Sigma

Minimalističen in lahkoten videz temelji na preprosti konstrukcijski zasnovi. Popolnoma funkcionalno zasnovan s pokrivno ploščo in franžo.

Prepričljiv v funkcionalnosti in obliki

Zaradi lahke konstrukcije je tenda diskretna, vendar še vedno zelo čvrsta in stabilna. Optimalna zaščita pred soncem in UV-žarki.

S prilagodljivo nastavljivim kotom nagiba do 68° je mogoče tendo prilagoditi soncu. Prevleke nudijo do 100-odstotno zaščito pred UV-žarki.

Celotna konstrukcija se preprosto zatakne v pritrdilne nosilce. Če so nameščeni dodatni nosilci, premikanje ne zahteva veliko truda.

Prednosti

Glavne prednosti

Stenska montaža s prekrivno kaseto

Prekrivna kaseta ščiti tkanino in tehnologijo pred nanosi umazanije, ko je zaprta, ter ustvarja estetsko povezavo med tendo in fasado

Franža

Franža, ki je na voljo v različnih oblikah, ne prinaša le dodatne sence, temveč služi tudi kot pokrov za roke tende, ko so zložene.

Azur

Kakovostna in poceni rešitev za odprte tende, ki jo je mogoče namestiti tudi na špirovce ali tramove.

Združuje trdnost/krepkost z dobrim dizajnom in dostopno ceno.

S širino do 700 cm je AZUR ena izmed širših tend v ponudbi STOBAG. Za to je potrebna zelo trdna konstrukcija, ki jo omogoča trdna kvadratna hrbtna palica. Tenda ostane varno pritrjena tudi v vetrovnih razmerah.

S širino do 700 cm in projekcijo do 300 cm lahko zagotovite izdatno senco za svoj nov zunanji bivalni prostor.

Lastnosti in barve tkanin
Ker pri oblikovanju zunanjega bivalnega prostora ne sme biti nobenih omejitev, STOBAG ponuja široko paleto tkanin in barv za vse tende. 

Prednosti

Glavne prednosti

Stenska montaža s prekrivno kaseto

Prekrivna kaseta ščiti tkanino in tehnologijo pred nanosi umazanije, ko je zaprta, ter ustvarja estetsko povezavo med tendo in fasado.

Montaža strešnega nosilca

Posebni nosilci omogočajo montažo na špirovce.

Franža

Franža, ki je na voljo v različnih oblikah, ne prinaša le dodatne sence, temveč služi tudi kot pokrov za roke tende, ko so zložene.

Galerija

Primeri izvedbe Odprte Tende

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Tende

Tipi Tend

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje na prostem … tende Senčila Bled!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)