Since 1978

Zunanje Sonro® Rolete

Najbolj luksuzne rolete na trgu. Za popolno zatemnite ali kar 21% več svetlobe v primerjavi z ostalimi tipi rolet.

Fixé 25 RoomDarkening Dolphin - ColourSync

Zasčita pred soncem in radovednimi pogledi

Najbolj luksuzni model v tej kategoriji so rolete Sonro®. V delno spuščenem položaju še vedno omogočajo zračenje in v prostor spuščajo določeno količino svetlobe, kar je večinoma pomanjkljivost rolet. V kolikor jih spustite v celoti, si zagotovite popolno temo. V primerjavi s klasično aluminijasto roleto si s Sonro® roleto v prostoru povečate količino svetlobe za 21%. Širina lamele meri le 10 mm.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Opis

Zunanje rolete Sonro® so v osnovi namenjeneminimalističnim družinskim hišam. Dobavljive so v 5 različnih odtenkih sive, srebrne in antracitne.

Vse bolj pogosto se pojavlja, da se te rolete v zasebnih namestitvah kombinira z zunanjimi žaluzijami. Rolete so pogosteje nameščene v spalnih prostorih, žaluzije pa tam, kjer ljudje opravljajo dnevne aktivnosti. Vsekakor pa ne glede na to, za kateri model v katerem prostoru se odločite, saj si boste v vsakem primeru naredili bivanje udobnejše.

Maksimalna širina rolet Sonsr® je 2 metra, največja skupna površina, ki jo lahko senčijo v enem kosu pa 5 m2.

Prednosti

Glavne prednosti

Svetloba

100% zatemnitev

Perforacija

Omogoča pogled

Varnost

Večja varnost pred vlomom

Zaščita

Večja zaščita okna

Upravljanje

Načini upravljanja

Mobilnik

Upravljajte s svojim senčilom tudi ko ste doma

Daljinsko upravljanje

Udobno upravljanje z vašega naslonjača

Preko stikala

Praktično s pritiskom na stensko stikalo

Ročno

Ročno upravljanje z vrvico, trakom ali monokomando

Velika izbira barv

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge Rolet Senčila Bled

Galerija

Primeri izvedbe Zunanjih Sonro® Rolet

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Rolete

Tipi Rolet

Spoznajte tipe vrhunskih rolet, ki vam jih ponujamo pri podjetju Senčila Bled.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)