Premium kakovost

Rolete

Senčila Bled

Sinonim vrhunske kakovosti in inovativnosti

Inovativnost, zanesljivost, visoka kakovost in skrb za stranke so tisti dejavniki, zaradi katerih je podjetje Senčila Bled znano po vsem svetu. Tako naši izdelki krasijo številne prestižne objekte doma in v tujini.

Senčila Bled

Skrb za kakovost

Besed, kot so na primer »kakovost« in »zadovoljstvo stranke« se trdno oklepamo; postale so del vsakdana ter vodilni dejavniki pri procesih in dejavnostih v našem podjetju.

Kakovost izdelkov, kot tudi delovanje celotnega podjetja skrbno načrtujemo, izvajamo in preverjamo v vseh fazah poslovanja. Pri storitvah smo osredotočeni na zadovoljstvo strank od prvega stika do končane montaže in po njej, zato smo vselej na razpolago za morebitna vprašanja, izboljšave ipd.

Z našimi senčili bodo vaši prostori postali prijetnejši, vi pa boste bivali v lepšem, prijaznejšem, bolj zdravem in veselem okolju.

Senčila Bled

Predani kakovosti

Osnovni cilj sodelovanja z vsakim naročnikom je, upravičiti sloves vrhunske kakovosti. Uresničevanje zahtev in pričakovanj strank je naša naloga, njihovo zadovoljstvo pa naše merilo uspešnosti na poti k osnovnemu cilju.

NAŠ IZDELEK MORA BITI ODLIČEN!

V podjetju poleg nenehnega razvoja novih pristopov redno izvajamo vhodno kontrolo materialov in izhodno kontrolo izdelkov.

V podjetju Senčila Bled ustvarjamo učinkovite, estetske in funkcionalne rešitve za senčenje poslovnih ter zasebnih objektov. Verjamemo v visoko kakovostno delo in dovršene izdelke, ki so ponos naših naročnikov.

Ko je izvedba projekta v rokah pravih strokovnjakov.

Naše stranke so predvsem kupci, ki:

želijo edinstvena senčila, ki bodo pustila izjemen pečat;

zahtevajo več – individualno obravnavo in drugačna senčila, kot so na voljo v običajnih trgovskih ponudbah senčil;

želijo partnerja, ki jim bo znal prisluhniti in realizirati ali celo nadgraditi njihovo še tako specifično idejo s področja senčenja;

ne želijo izgubljati časa in skrbeti zaradi montaže, standardov kakovosti, rokov itd.;

želijo biti že ob naročilu natančno seznanjeni z datumom, potekom montaže in zaključkom del;

želijo vrhunsko svetovanje in vrhunsko projektiranje.

Montaža Senčila Bled

HITRO, PROFESIONALNO IN ČISTO!

Ko pomislite na montažo senčil, kjer je delo odlično organizirano, strokovno in usklajeno, predvsem pa poteka brez zapletov, pomislite na nas – Senčila Bled. Monterji so obraz našega podjetja, zato želimo, da pustijo pri strankah brezhiben vtis, vključno z enotnim videzom vozil, delovnih oblek, orodja, splošne urejenosti itd.

Nov salon v Ljubljani

Od 10.04.2019 nas lahko obiščete tudi v našem novem salonu v Ljubljani, ki se nahaja na naslovu Šmartinska 52, Ljubljana (Poslovna cona Velana).

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this