Plise in Duette senčila

Neskončne zmožnosti za izjemno udobje

Plise in Duette senčila Senčila Bled!

Proizvajamo najboljše globalne sisteme notranjih senčil Hunter Douglas

V podjetju Senčila Bled smo ponosni ekskluzivni proizvajalci sistemov Hunter Douglas plise in Duette senčil. Podjetje je vodilno globalno podjetje in absolutni narekovalec trendov na področju visoko kakovostnih sistemov notranjih senčil.

Sistemi plise in Duette senčil povečajo svetlobno udobje prostora in v vašem domu dvigujejo raven vsakdanjega življenja ter definirajo razpoloženje vašega edinstvenega in čudovitega prostora.

Izbira barv

Program plise in Duette senčil ponuja možnost izbire med več kot 200 različnimi barvami in prosojnostmi tkanin ter predstavlja eno najpestrejših barvnih palet v Evropi.

brisoleji

Zaščitni premazi

Za povečano refleksijo svetlobe in sončnega sevanja lahko plise tkanino obdelamo z barvnim odsevnim premazom Topar Plus, ki je odporen proti vlagi, odbija umazanijo in je zelo trpežen. Naše metalizirane prevlečene tkanine zagotavljajo tudi izjemno zmogljivost pri odbijanju sončne svetlobe in toplote.

Premaz Dust Block nudi povečanje odpornosti proti vlagi in prahu na plise senčilih.

Neskončne zmožnosti za vaše izjemno udobje

Prednost je v tehniki, modelih in detajlih.

plise senčila, duette senčila

Plise in Duette senčila so vizualno in tehnološko izredno dodelana. Sistema omogočata izdelavo več kot 50 različnih modelov, vgradimo pa jih lahko na vse oblike fasadnih in strešnih oken ter na zimske vrtove. Najsodobnejša tehnologija izdelave in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost senčenja ter vrhunsko dekoracijo, ki poskrbi, da se boste v svojem domu počutili lepo in udobno.

Plise in Duette senčila za lepše bivanje – Senčila Bled.

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje … plise in Duette senčila!

Posamezne tipe plise in Duette senčil najbolj definirajo prosojnost tkanine, način tkanja, oblika senčila, smer odpiranja, način vgradnje in način upravljanja. Možnost zlaganja tkanine na zgornjem in spodnjem delu okna, izdelava skoraj vseh možnih oblik, izredno preprosto upravljanje in čiščenje so argumenti, ki vas ne pustijo ravnodušne. Plise ali Duette senčila Senčila Bled so preprosto nepogrešljiva v vašem stanovanju.

Svetloba, kot jo potrebujete. Diskretnost, kot jo želite.

Plise senčila, duette senčila

S plise in Duette senčili Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti in obenem ohranili prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo ter prijetno naravno svetlobo. Barvita plise in Duette senčila vnašajo v vaš ambient veselje, igrivost ter energijo, nežnejši barvni odtenki pa toplino, mehkobo, šarm in brezčasno eleganco.

Z zatemnilnimi materiali lahko prostor tudi čez dan odlično zatemnite, prosojnejše tkanine pa zgolj preprečijo neposredne poglede v prostor. Plise in Duette senčila so najelegantnejša in najmodernejša okenska dekoracija in najučinkovitejše notranje senčilo.

Zaradi številnih modelov in oblik, vrhunske kakovosti vgrajenih materialov ter izdelave, so plise in Duette senčila našega podjetja zagotovo najbolj prodajana na trgu, naše stranke pa nad njimi navdušene.

»Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.«

Prednosti sistema Hunter Douglas

Kakovost in varnost

Naša plise in Duette senčila so izdelana iz najkakovostnejših materialov po skrbno izdelanih in nadzorovanih proizvodnih postopkih. Verjamemo v lepoto, ki traja, zato smo vam na voljo tudi, če so vaša senčila potrebna popravila.

Ne pozabite, da so vsi brezvrvični sistemi prijazni ter varni za otroke in hišne ljubljenčke.

Kakovosten spanec

Tako kot vitamini in ustrezna telesna vadba je prava količina svetlobe bistveni element za optimalno zdravje. Zasenčena svetloba, mehke sence in popolna tema sporočajo našemu telesu, da je čas za počitek.

Z našimi plise in Duette senčili si boste zagotovili pravo količine svetlobe in počitek.

Bogata izbira tkanin

Plise in Duette tkanine so na voljo v velikem številu barvnih odtenkov, vzorcih in teksturah, ki ustrezajo kateremu koli interjerju. Naši strokovnjaki globalno iščejo prestižne tkanine z najboljšimi zasenčitvenimi in zatemnitvenimi lastnostmi.

Prednost naših tkanin je njihova izolativnost, ki poleg čudovitega videza poskrbi za učinkovitost.

Prihranite energijo in denar

S tkanino obdane zračne celice (Duette) predstavljajo energetsko najučinkovitejše notranje senčilo na trgu. Zračne celice v tkanini okoli oken ustvarijo izolativno maso, zato so vaši prostori pozimi toplejši in udobnejši, poleti pa prijetno hladni.

Z našimi izdelki boste prihranili pri stroških za ogrevanje in hlajenje ter si zagotovili udobje.

Kažejo, da cenite lepo, prijetno in zdravo bivanje.

Galerija plise in Duette senčil

Nov salon v Ljubljani

Od 10.04.2019 nas lahko obiščete tudi v našem novem salonu v Ljubljani, ki se nahaja na naslovu Šmartinska 52, Ljubljana (Poslovna cona Velana).

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this