Since 1978

Bioklimatska Pergola Softtop

Bioklimatske Pergole Softtop za vse vaše potrebe

Fixé 25 RoomDarkening Dolphin - ColourSync

Bavona Pergole

Sprostite se na svežem zraku in uživajte v udobju zanesljive zaščite pred soncem in vremenskimi vplivi ter doživite preplet svetlobe in sence.

Dizajn serije pergol BAVONA navdušuje s svojo kubičnostjo slog oblikovanja in prefinjeno integrirana tehnologija. Vsaka pergola BAVONA je narejena po meri, lahko barvno prilagojeno vašim individualnim zahtevam in opremljeno z različnimi možnostmi.

Na voljo sta tudi naslednja strešna sistema:

Kot bioklimatski nadstrešek nudi BAVONA TP6500 Hardtop popolno zaščito pred soncem in dežjem s spremenljivo nagnjenimi aluminijastimi letvicami. Naravno kroženje zraka skozi lamele deluje kot okolju prijazen klimatski sistem.

Zaradi vrhunske kakovosti, zagotovo največjega izbora modelov, obdelave detajlov in izjemne tehnične dovršenosti so pergole Senčila Bled na trgu brez prave konkurence.

V primeru vodoravnega senčenja med dvema objektoma je na voljo brezstebrna izvedba, kot sledi imenovan strešni modul ASTANO trda streha.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Zunanje žaluzije Aton - Lamele C-70

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Upravljanje Bioklimatske Pergole Bovana Hardtop

Predstavljajte si: vaš ležalnik ste naredili udoben. Čaka vas hladna pijača in to, kar berete, prihaja do konca. Medtem se je sonce uničilo nebo in neusmiljeno sije na vas. – Nič takega. Samo pritisnite gumb na eleganten daljinski upravljalnik in tenda se nekoliko iztegne. Tvoja pijača in tvoja glava ostaneta hladni. – To je udobje.

Drug primer: vaše družinsko potovanje je trajalo malo dlje, kot ste pričakovali, in obtičali ste prometa. Lokalna neurja pa nastajajo prej, kot je bilo pričakovano. Ni problema. Lahko se zaneseš na naših kontrolah tende. Prihajajoči veter zaznajo senzorji in vaša zaščita pred soncem sistemi bodo zviti pravočasno. – Tudi to je udobje.

Ponujamo vam točno tisto udobje, ki ga želite od vašega individualnega sistema tend. Preprosti senzorji vetra do kompleksne centralizirane klimatske naprave.

Osnovne barve konstrukcije

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge senčil Aton.

Galerija

Primeri izvedbe Bioklimatske Pergole

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Pergole

Tipi Pergole

Spoznajte pergole Senčila Bled. Prednost je v tehniki, dizajnu in detajlih.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)