Since 1978

Bioklimatska Pergola Skylife

Pergola SKYLIFE uporablja zložljivo pomično streho premično streho z lamelami, ki omogoča prilagajanje intenzivnost svetlobe in prezračevanja.

Opis

Nenehne inovacije, prefinjeno oblikovanje ter sposobnost ponujanja popolnoma prilagojenih rešitev so temelji naših pergol.

Pergola Skylife je s svojo pomično streho drzna, inovativna ter edinstvena.
Pergola SKYLIFE uporablja zložljivo pomično streho premično streho z lamelami, ki omogoča prilagajanje intenzivnost svetlobe in prezračevanja. Lamele se z enim kratkim gibom hkrati zavrtijo in umaknejo, kar omogoča hitro in enostavno prilagajanje osebnega udobja s pritiskom na gumb.

Pergola SKYLIFE je popolnoma primerna za stanovanjske in poslovne prostore, saj odlično ščiti pred močnim soncem, vetrom in dežjem, z integriranim in popolnoma skritim sistemom za odvajanje vode.

Modularna zasnova omogoča namestitev sistema v več enotah in se s tem ustvari praktično neomejeno območje pokritosti, ki se elegantno zlije s katerim koli arhitekturnim slogom in ima minimalen vpliv na okolje.
Prijetno osvetlitev znotraj in zunaj pergole zagotavlja LED sistem osvetlitve, ki je vgrajen v profil pergole.
Enostavno upravljanje in popolna avtomatizacija sta dosežena z uporabo aplikacij za pametne telefone in tablične računalnike, ki uporabniku omogočajo nadzor in določanje delovanja pergole tudi na daljavo.

PODROBNOSTI
• Inovativne, edinstvene lamele, ki so hkrati pomične
• Zložljiva pomična streha omogoča prilagajanje intenzivnosti svetlobe in prezračevanja
• Odlična pergola za zasebne ali poslovne namestitve
• Integriran in popolnoma skrit sistem za odvajanje vode
• Minimalen vpliv na arhitekturno okolje
• LED liči integrirane v profil pergole

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Upravljanje Bioklimatske Pergole Skylife

Predstavljajte si: vaš ležalnik ste naredili udoben. Čaka vas hladna pijača in to, kar berete, prihaja do konca. Medtem se je sonce uničilo nebo in neusmiljeno sije na vas. – Nič takega. Samo pritisnite gumb na eleganten daljinski upravljalnik in tenda se nekoliko iztegne. Tvoja pijača in tvoja glava ostaneta hladni. – To je udobje.

Drug primer: vaše družinsko potovanje je trajalo malo dlje, kot ste pričakovali, in obtičali ste prometa. Lokalna neurja pa nastajajo prej, kot je bilo pričakovano. Ni problema. Lahko se zaneseš na naših kontrolah tende. Prihajajoči veter zaznajo senzorji in vaša zaščita pred soncem sistemi bodo zviti pravočasno. – Tudi to je udobje.

Ponujamo vam točno tisto udobje, ki ga želite od vašega individualnega sistema tend. Preprosti senzorji vetra do kompleksne centralizirane klimatske naprave.

Osnovne barve konstrukcije

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Dodatne informacije

Vas zanimajo dodatne informacije in tehnični parametri? Prebrskajte naše kataloge

Galerija

Primeri izvedbe Bioklimatske Pergole

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Pergole

Tipi Pergole

Spoznajte pergole Senčila Bled. Prednost je v tehniki, dizajnu in detajlih.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)