Panelne in lamelne zavese

Prijazen in učinkovit način zaščite pred žuželkami

Panelne in lamelne zavese Senčila Bled!

S panelnimi in lamelnimi zavesami Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti, obenem pa bo prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo in prijetno naravno svetlobo.

Elegantne panelne zavese predstavljajo sinonim dovršenega senčila in okenske dekoracije za večje steklene površine, drsna vrata ali panoramske stene. Z izjemno paleto tkanin, ki se uporablja tudi za izdelavo notranjih rolojev, lahko oba tipa senčil lepo medsebojno kombiniramo v istem prostoru.

Lamelne zavese so idealna izbira za vaše poslovne prostore, opremljene z modernimi ali umirjeno elegantnimi vzorci tkanin pa so lahko izjemen okenski dodatek tudi v stanovanju. Zaradi preproste uporabe, funkcionalnosti ter dostopne cene so odlična izbira tudi za izobraževalne in zdravstvene ustanove.

»Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.«

Prednost je v tehniki, izjemni paleti tkanin in detajlih.

Panelne in lamelne zavese Senčila Bled so vizualno in tehnološko zelo dodelane. Sistema omogočata izdelavo več kot desetih različnih modelov, ki so najprimernejši  za zastiranje večjih steklenih površin. Z lamelnimi zavesami lahko zastiramo tudi poševne okenske oblike.

Nabor tkanin je izjemen, od prosojnih tkanin za rahlo zastrtost do polprosojnih tkanin, ki preprečujejo pogled v prostor, a še zmeraj prepuščajo svetlobo. Za spalne prostore ali če želite popolno temo, so na voljo zatemnitvene tkanine. Zelo iskane so kombinacije enobarvnih tkanin z vzorčastimi ali strukturnimi učinki, ki diskretno popestrijo prostor.

Najsodobnejša tehnologija izdelave in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost senčenja in vrhunsko dekoracijo, ki poskrbi, da se boste v svojem domu počutili lepo in udobno. Panelne in lamelne zavese za lepše bivanje – Senčila Bled.

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje … panelne in lamelne zavese Senčila Bled!

Posamezne tipe panelnih in lamelnih zaves najbolj definirajo prosojnost tkanine, način tkanja, širina lamel, smer odpiranja, način vgradnje in način upravljanja. Dvo, tri, štiri in pet tirne karnise ponujamo v vaših najljubših barvah. S poljubno širokimi in dolgimi paneli se popolnoma prilagodimo vašim potrebam v prostoru. Številne možnosti zlaganja tkanine, izredno preprosto upravljanje in čiščenje so argumenti, ki vas ne pustijo ravnodušnih.

  • Najboljša kombinacija funkcionalnega senčila in navdihujoče okenske dekoracije.
  • Najprimernejše za zastiranje velikih okenskih površin.
  • Primerne za poslovne prostore, javne ustanove in zasebna stanovanja.
  • Več kot 300 različnih barvnih odtenkov ter veliko načinov tkanja in prosojnosti.
  • Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
  • Garancija: 4 leta.

Program panelnih in lamelnih zaves ponuja možnost izbire med več kot 300 različnimi barvami in prosojnostmi tkanin ter predstavlja eno najpestrejših barvnih palet v Evropi.

brisoleji

Izberite svoja senčila.

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this