Since 1978

Super

Spoznajte model notranje žaluzije z najdaljšo tradicijo na našem trgu. Odlična rešitev tudi za okna nepravilnih oblik.

Notranje Žaluzije Super

Notranja žaluzija super je najosnovnejši model notranje žaluzije, ki ima na našem trgu najdaljšo tradicijo, njeno delovanje pa je z gotovostjo najbolj preverjeno Kljub temu, da so izdelane iz najkvalitetnejših komponent, spadajo med najugodnejše modele žaluzij. Ker so izdelane po meri, se lahko izdelajo tudi za okna nepravilnih oblik, niso pa primerne za strešna okna. Prav tako se lahko montirajo kot medstekelne žaluzije, upravljanje pa je ravno tako standardno in preverjeno, torej z vrvico in komandno palčko.

Opis

Notranje žaluzije Super so večinoma montirane na okensko krilo, med letvice, lahko pa tudi stensko ali stropno. Standardno niso vodene z laks vodilom, saj pri varianti med stekli to ni potrebno. Izbirate lahko med dvema širinama lamel in sicer 16 mm in 25 mm ter širokim naborom barv.

Maksimalne dimenzije so 2,5 x 2,5 m, skupna površina pa ne sme presegati 6 m2.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Varnost

Zaščita za varnost otrok

Namestitev med stekli

Možna namestittev med stekli

Ročno

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe Super

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov.
Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)