Since 1978

Mono SC

Odlična regulacija željene svetlobe v vašem prostoru.

Notranje Žaluzije Mono SC

Notranje žaluzije še vedno spadajo med najbolj razširjeno senčilo Žaluzija MONO SC predstavlja učinkovito regulacijo svetlobe za odlično ceno. Upravljanje je možno ročno ali na elektro pogon, priporočajo se tako kot za zasebne namestitve, tudi za poslovne prostore.

Opis

Žaluzije MONO SC so na voljo v treh širinah lamel: 16 mm, 25mm in 35mm. Montirane so lahko na okensko krilo med letvice, prav tako pa stropno pred okno ali v okensko nišo. Niso primerne za montažo med stekli. Ročno upravljanje z verižico.

Maksimalne dimenzije so 2,5 x 3 m, skupna površina pa ne sme presegati 5,3 m2.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Cena

Ekonomičen nakup

Varnost

Zaščita za varnost otrok

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe Mono SC

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)