Since 1978

MAX

Odlična rešitev za vse tipe oken in vrat

Notranje Žaluzije MAX

Notranja žaluzija MAX ne služi le kot odlično senčilo, vrhunske so v svojem dizajnu, mehanizem za upravljanje pa deluje zelo zanesljivo in tiho. Žaluzija MAX je najkvalitetnejša med vsemi notranjimi žaluzijami in je primerna za vse tipe oken in vrat. Upravljanje je poleg ročnega možno tudi elektro.

Opis

Zgornji nosilec je standardno nadgrajen z elegantno rondo masko. Možna je tudi montaža žaluzije brez te maske. Večje MAX žaluzije se lahko pritrdijo na več točkah vzdolž zgornjega nosilca, kar zagotavlja večjo stabilnost.. Notranja žaluzija MAX ni primerna za okna nepravilnih oblik, prav tako ne za strešna okna. Stranska laks vodila preprečujejo prevelik odmik žaluzije od okna. Maksimalne dimenzije so 2,2 x 2,4 m, skupna površina pa ne sme presegati 5,3 m2..

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Cena

Ekonomičen nakup

Varnost

Zasčita za varnost otrok

Načini upravljanja

Ročno

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe MAX

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)