Since 1978

IDS

Odlična rešitev za pvc in lesena okna.

Notranje Žaluzije IDS

Notranje žaluzije IDS so posebej primerne za plastična ali lesena okna večine evropskih proizvajalcev. Glede na njihov enostaven dizajn, jih poleg privatnih in počitniških namestitev pogosto najdemo tudi v šolah in vrtcih. Vrvica za upravljanje se lahko s posebnim obeskom zagotovi kot otrokom varna. Izbirate lahko med mnogo barvami lamel kot tudi zgornjega in spodnjega profila.

Opis

Notranja žaluzija IDS je pritrjena z ravnim profilom, ki se ga lahko obogati tudi s polkrožno Rondo masko, kadar se to bolj prilega obliki okna.V primerjavi z ostalimi notranjimi žaluzijami ima žaluzija IDS manjšo masko. Lamele so širine 25 mm. Sama žaluzija je nameščena pred steklo med okenske letvice in se upravlja z verižico. Ob straneh je vodena z laks vodilom. Maksimalne dimenzije žaluzije IDS so 2,2 x 2,4 m oz. v največji skupni površini 5 m2. .

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Cena

Ekonomičen nakup

Varnost

Zasčita za varnost otrok

Načini upravljanja

Ročno

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe IDS

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)