Since 1978

IDK

Odlična rešitev za plastična okna.

Notranje Žaluzije IDK

Notranje žaluzije tip IDK je eden od pogostih modelov notranjih žaluzij. Primerne so predvsem za plastična okna in se v tem delu še posebej približajo z ugodno ceno. Žaluzija je lahko nameščena z zavoro v mehanizmu, kar omogoča, da se lahko zaustavi v vsakem položaju, brez da bi verižico fiksirali v konzolici.

Opis

Notranja žaluzija IDK ima stranska laks vodila, ki preprečujejo, da bi žaluzija plapolala, ko je okno odprto. Zgornji nosilec ravne oblike je lahko obogaten z masko Rondo, če se okrogla oblika bolj prilega obliki okna oz. stilu v prostoru. Zgornji nosilec ali Rondo maska se lahko barvno ujemata z okenskimi profili. Pri večjih dimenzija ima žaluzija avtomatsko vgrajeno zavoro za lažje rokovanje. Žaluzija je testirana na 65.000 dvigov in spustov.

Maksimalne dimenzije notranje žaluzije IDK so 2,2 x 2,4 m in lahko dosežejo največjo skupno površino 5,3 m2.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Cena

Ekonomičen nakup

Varnost

Zasčita za varnost otrok

Načini upravljanja

Ročno

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe IDK

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)