Since 1978

Harmony

Odlična rešitev za vse tipe oken, tudi za okna nepravilnih oblik

Notranje Žaluzije Harmony

Ali iščete kvalitetno izvedbo ter dizajn, enostavno regulacijo svetlobe ter vrhunsko ceno? Po tem so notranje žaluzije Harmony odlična izbira za vas. Žaluzija je primerna tako za privatne kot poslovne namestitve. Z izjemo strešnih oken, so primerne za vsa okna, tudi za oka nepravilnih oblik.

Opis

Enako kot notranja žaluzija SUPER, je Harmony model, ki je lahko montiran na notranji strani stekla ali med stekli. Pri montaži pred steklom, je možna nadgradnja zgornjega nosilca z zaobljeno masko. Žaluzija ob straneh ni vodena z laks vodili, upravljanje pa je v izvedbi dvižne vrvice in palčke.

Maksimalne dimenzije so 2,5 x 2,5 m, skupna površina pa ne sme presegati 5 m2.

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Varnost

Zaščita za varnost otrok

Namestitev med stekli

Možna namestittev med stekli

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe Harmony

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih!

IDK


IDK
MAX


MAX
EKO


EKO
HARMONY


HARMONY
SUPER


SUPER
MONO SC


MONO SC
Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)