Since 1978

EKO

Odlična rešitev za standardne izvedbe oken in za poševna okna

Fixé 25 RoomDarkening Dolphin - ColourSync

Notranje Žaluzije EKO

Notranja žaluzija EKO je zanesljiv model z zelo dolgo življenjsko dobo. EKO žaluzija je edina med notranjimi žaluzijami z ravnim zgornjim nosilcem, ki ni možna le v standardni izvedbi oken temveč tudi za poševna okna. Niso pa primerne za strešna okna. Upravljanje je ročno z vrvico in palčko.

Opis

V zahvalo širokemu naboru barv, boste z lahkoto našli pravo barvno kombinacijo za vaš prostor. EKO žaluzija, zavarovana s stranskimi vodili je lahko dobavljiva skupaj z zavoro v mehanizmu. Le ta omogoča, da zaustavite žaluzijo v katerem koli položaju, brez pritrjevanja vrvice v držalo.
Zgornji nosilec EKO je lahko dobavljiv z rondo prekrivnim pokrovom, enako kot pri modelih IDS in IDK.

Maksimalne dimenzije so 2,5 x 2,5 m, skupna površina pa ne sme presegati 6 m2

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Prednosti

Glavne prednosti

Regulacija svetlobe

Z obračanjem lamel

Izgled

Velika izbira barv

Cena

Ekonomičen nakup

Varnost

Zasčita za varnost otrok

Načini upravljanja

Ročno

Barvna lestvica

Vsak lahko izbira med našo široko paleto barv in odtenkov! Barve, prikazane na spletnem mestu, so zgolj okvirne. Če se torej želite prepričati o izbiri prave barve, obiščite trgovino na eni izmed lokacij.

Galerija

Primeri izvedbe EKO

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih!

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)