Since 1978

Notranje žaluzije

Senčila narejena po vaši meri, ki so cenovno ugodna in primerna rešitev za vsakogar.

Notranje žaluzije
Senčila Bled!

Notranje žaluzije Senčila Bled so še vedno eno od zelo priljubljenih in pogosto uporabljenih senčil. Z aluminijastimi lamelami lahko v vsakem trenutku regulirate količino svetlobe v prostoru.

Žaluzije vas ščitijo pred soncem in poskrbijo za intimnost v prostoru. Primerne so za na vsak tip okna. Njihova velika prednost je da so lažje dosegljive s finančnega vidika, poleg tega pa enostavne za montažo. Svoje mesto najdejo tako v privat namestitvah, kot v pisarnah, šolah, restavracija, proizvodnjih halah in podobno.

Senčila Bled – bivanje v lepšem, prijetnejšem, zdravem in veselem okolju.

Notranje žaluzije

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje … notranje žaluzije Senčila Bled!

Notranje žaluzije

Zakaj namestiti
notranje žaluzije?

Notranje žaluzije so narejene po meri, so cenovno ugodne in primerna rešitev za vsakogar. Lahko nadomestijo zavese. Njihova pomembna karakteristika je dolga življenjska doba in minimalno vzdrževanja.

Lamele so na voljo v mnogo barvah, tudi v imitaciji lesa. Tako jih lahko kombinirate ali s pohištvom, ali z detajli na oknih oz. barvo PVC ali lesenih oken. Upravljanje notranjih žaluzij je ročno. Pri vseh modelih se lahko namesti mehanizem za varnost otrok, v kolikor je potreben.

Prednosti

Glavne prednosti

Varnost

Mehanizem za varnost otrok

Zasčita

Pred soncem in pogledi

Cena

Cenovno dosegljive

Notranje žaluzije

Tipi Notranjih Žaluzij

Notranje žaluzije ponujajo pestro izbiro mehanizmov in izgledov. Spoznajte jih.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)