Montaža

Montiramo najlepšo senco in najboljšo klimo.

Pridemo ob dogovorjenem času, zaščitimo delovišče, senčila strokovno montiramo, za seboj počistimo, predstavimo izdelek in vas poučimo o rokovanju in vzdrževanju. Montažo senčil opravimo profesionalno ter kar se da tiho, pri tem pa ne motimo ne vas in ne vaših sosedov.

Družinsko podjetje s tradicijo

Najin nagovor. Najini življenji. Senčila Bled.

Sva Gregor in Sandra, lastnika in direktorja podjetja Senčila Bled, ki nikoli nisva znala ali želela ločevati svojega življenja na poslovno in zasebno. Vse skupaj je preprosto najino življenje.

Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, osebni odnos in strokovna podkovanost so najino vodilo že od samega začetka. Slediva poslanstvu, ki sva ga izbrala:

ustvarjati najlepšo senco in najboljšo klimo.

V kaj verjameva?

  • Verjameva v svoje poslanstvo.
  • Verjameva in zaupava v ekipo svojih sodelavcev ter poslovnih partnerjev.
  • Verjameva, da lahko spreminjamo svet na bolje.
  • Verjameva v neizmerno moč dobrega in povezanega kolektiva.
  • Verjameva v preprosto modrost, da to, kar dajemo, dobimo velikokrat povrnjeno.

Predvsem pa verjameva v dobro in zaupava svojim občutkom.

Ceniva sleherno stranko, ki se je odločila za najino podjetje. Zato za naju nikdar niste le številka, ste oseba, ki je izbrala najino podjetje in mu zaupala. Oseba z IMENOM IN PRIIMKOM.

»Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš. Vse drugo je tratenje energije in časa.«

(Nisargadatta)

Senčila Bled

Strokovno svetovanje

Ekipa vrhunsko usposobljenih prodajnih tehnologov na objektu obišče  vsako stranko, ki se odloči za nakup senčil z našo montažo.  Skupaj tako najdemo  za stranko najboljšo rešitev.

To je že  desetletja preverjena in ustaljena praksa našega podjetja in je eden od ključev uspeha podjetja. Prodajni tehnologi so najbolj vsestransko usposobljeni z najdaljšim stažem v podjetju. Imajo vrhunska znanja s področja tehnologije, proizvodnje in montaže senčil ter odlično obvladajo vse produktne skupine. Prav tako so vrhunsko usposobljeni kot prodajalci. V prodajnem procesu spremljajo stranko od prvega obiska do zaključene montaže.

Senčila Bled

Hitro, profesionalno in čisto!

Ko pomislite na montažo senčil, kjer je delo odlično organizirano, strokovno in usklajeno, predvsem pa poteka brez zapletov, pomislite na nas – Senčila Bled. Monterji so obraz našega podjetja, zato želimo dajati vtis brezhibnosti, vključno z enotnim videzom vozil, delovnih oblek, orodja, splošne urejenosti itd.

NAŠ PONOS je strokovno opravljeno delo in množica zadovoljnih ter zvestih strank, ki nas z navdušenjem priporočajo.

Vaši izzivi so naša STRAST

Ustvarjanje učinkovitih rešitev senčenja je naša strast. Preudarno načrtovanje, strokovno svetovanje, vrhunsko vodenje projekta, natančen nadzor in profesionalna izvedba so ključ do naše odličnosti ter zadovoljstva sleherne stranke.

Zakaj izbrati Senčila Bled?

Prednosti naše montaže

Kakovost & Varnost

Štiri vrhunsko usposobljene in usklajene montažne ekipe skrbijo, da so izdelki montirani po trenutno najvišjih kakovostnih ter varnostnih standardih.

Zahtevni izzivi

Večina monterjev je v prostem času aktivnih športnikov, največ je alpinistov in gorskih reševalcev, ki lahko uspešno rešijo tudi zahtevne montažne situacije.

Strokovna usposobljenost

Vsi monterji imajo opravljeno vsaj osnovno formalno tehnično izobrazbo in se stalno izobražujejo tako doma kot v tujini.

Lastna ekipa

Vsi monterji so v podjetju zaposleni. Na zunanje monterje se obrnemo le v izjemnih primerih, pri tem sodelujemo izključno s stalnimi in preverjenimi ekipami, ki izvajajo storitve montaže na vrhunski ravni. Tako zagotavljamo najvišjo raven montaže.

Prijazen odnos

Standardi dela nam narekujejo, da smo v odnosu do strank prijazni, da upoštevamo njihove želje in da za seboj počistimo.

Čisto & Trajnostno

Delovišče za seboj vedno počistimo, odnesemo odpadke, kjer jih skrbno ločeno zbiramo in v največji možni meri tudi recikliramo.

Senčila Bled

PREDANI KAKOVOSTI

Osnovni cilj našega sodelovanja z vsakim naročnikom je, upravičiti sloves vrhunske kakovosti. Uresničevanje zahtev in pričakovanj strank je naša naloga, njihovo zadovoljstvo pa naše merilo uspešnosti na poti k osnovnemu cilju – NAŠ IZDELEK MORA BITI ODLIČEN!

V podjetju poleg nenehnega razvoja novih pristopov redno izvajamo vhodno kontrolo materialov in izhodno kontrolo izdelkov.

V podjetju Senčila Bled ustvarjamo učinkovite, estetske in funkcionalne rešitve za senčenje poslovnih ter zasebnih objektov. Verjamemo v visoko kakovostno delo in dovršene izdelke, ki so ponos naših naročnikov.

Izkušnje uporabnikov

Preberite nekaj izvrstnih izkušenj, ki so jih imeli naši uporabniki z našimi produkti in storitvami.

Naš svet

Svet senčil ki ustvarja vrednost in pušča pečat. Svet prijetnega in lepšega bivanja. Svet ki pove veliko o izbranem okusu uporabnika.

+ 2800

Izvedenih projektov

100 %

Zadovoljstvo & Zanesljivost

+ 40

Let izkušenj

Št. 1

v branži

Navodila za izmero senčil

1. Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

2. Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this