Since 1978

Tehnološko napredna senčila za maksimalno udobje

Sinonim vrhunske kakovosti in inovativnosti. Za brezhiben nakup senčil, kjer se vam maksimalno posvetimo in presežemo vaša pričakovanja.

Izberite
vaša senčila

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Zunanja
senčila

Zunanja
senčila

Pergole

Pergole

Komarniki

Komarniki

Tende

Tende

Notranja
senčila

Senčna
jadra

Senčna
jadra

Senčila za
zimske vrtove

Senčila za
zimske vrtove

Stekleni
nadstreški

Stekleni
nadstreški

Napreden konfigurator pergol

Preko naprednega konfiguratorja si vizualizirajte vašo pergolo. Popolnoma po vaših željah.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Spoznajte naše izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Reference

Naše reference naš ponos

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Napreden konfigurator senčil

Pred vami je napreden konfigurator, s katerim lahko vizualizirate in primerjate notranja senčila na različnih tipih oken. Želimo vam veliko užitkov v raziskovanju, mi pa bomo veseli vašega odziva.

Delujemo odgovorno!

Za kaj se zavzemamo?

Skrb za okolje

Zavzemamo se strankam zagotavljati ekonomične, udobne, učinkovite in ljudem ter naravi prijazne rešitve. S svojim delovanjem sledimo viziji podjetja: Pomagati planetu pri čim počasnejšem segrevanju.

Sandra Bogataj, CEO

Skrb za
stranke

Za naše stranke skrbimo v vseh fazah sodelovanja. Skrbno preučimo vse
pomembne detajle in svetujemo najboljšo rešitev. Želimo, da se nas naročniki zapomnijo po kvaliteti, zanesljivosti in prilagodljivosti.

Predani
kakovosti

Naše storitve izvaja strokoven in usposobljen kader s širokim spektrom izkušenj in znanja. Dela se opravljajo s sodobno in okolju prijazno opremo. Sledimo pristopu, da so naši projekti naročnikov PONOS.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da je Senčila Bled d.o.o. pridobilo sofinanciranje projekta SENČILA Smart Products & Services - Senčila pametni izdelki in storitve za izvedbo digitalne transformacije oz. digitalne prenove razvojnega, proizvodnega in kontrolnega procesa v okviru Javnega razpisa P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo Covid – 19.«. (www.eu-skladi.si)Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo in beleženjem piškotkov.