DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
   ■  TENDE S ŠKARJASTIMI IN TELESKOPSKIMI ROKAMI
   ■  KASETNE TENDE
   ■  STRANSKE TENDE
   ■  PROSTOSTOJEČE TENDE
   ■  TENDE ZA TERASE
   ■  TENDE ZA ZIMSKE VRTOVE IN STEKLENE STREHE
      ■  TERRADO
      ■  AIROMATIC PS4000 IN PS 4500
      ■  TARGA/TARGA PLUS
   ■  NAVPIČNE TENDE
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

TENDE STOBAG / TENDE ZA ZIMSKE VRTOVE IN STEKLENE STREHE
Povpraševanje


Ko imate ves čas streho nad glavo: STOBAG sistemi s stekleno streho predstavljajo zaščito pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi preko celega leta

Če bi radi vašo teraso uporabljali neomejeno v vsakem vremenu in vašo vrtno garnituro in žar imeli postavljeno preko celega leta, je sistem s stekleno streho odlična rešitev za vas.  S svojo stabilno aluminijasto konstrukcijo z integrirano stekleno streho (varnostno lepljeno steklo) in optimalnim sistemom za senčenje dobite učinkovito zaščito v vsakem vremenu. 

Tako je vaša vrtna garnitura na terasi več let zaščitena pred snegom in dežjem. Pozimi in ob turobnih dnevih dnevna svetloba nemoteno prodira skozi stekleno streho. To predstavlja bistveno prednost pred fiksnimi nadstreški, na primer iz betona ali lesa, ter tako še dodatno izboljša kakovost življenja.

Dodatne možnosti, kot na primer vertikalno sprednje senčenje, zaščita pred radovednimi pogledi ali decentna svetloba, je možno po želji montirati tudi naknadno. Serijski elektro pogon zagotavlja udobno upravljanja in ga je mogoče z različnimi sistemi upravljanja dodatno avtomatizirati.

STOBAG sistemi s stekleno streho so narejeni individualno po meri in nudijo ogromno možnosti. Stalne kontrole kakovosti in uporaba preverjenih znamk tkanin z do 100% UV zaščito zagotavljajo najvišjo zaščito in funkcionalnost. Na voljo vam je 300 različnih dizajnov tkanin in tisoče barvnih kombinacij.
copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster