DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
   ■  TENDE S ŠKARJASTIMI IN TELESKOPSKIMI ROKAMI
      ■  SELECT /SELECT - OMBRAMATIC
      ■  SELECT - PLUS
      ■  SELECT - STOBOSCOPE
      ■  JUMBO
   ■  KASETNE TENDE
   ■  STRANSKE TENDE
   ■  PROSTOSTOJEČE TENDE
   ■  TENDE ZA TERASE
   ■  TENDE ZA ZIMSKE VRTOVE IN STEKLENE STREHE
   ■  NAVPIČNE TENDE
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

TENDE STOBAG / TENDE S ŠKARJASTIMI IN TELESKOPSKIMI ROKAMI
Povpraševanje


Univerzalna zaščita pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi po meri: STOBAG tende s škarjasto zložljivimi rokami in teleskopskimi rokami imajo veliko prednosti in poskrbijo za prijetne urice v senci.
Tende s škarjasto zložljivimi rokami in teleskopskimi rokami spadajo med najbolj poznane sisteme senčenja in so priljubljene tako za privatno kot tudi gospodarsko rabo in prav zaradi tega zelo razširjene.

Tende so največkrat montirane na steno ali strop. Škarjasto zložljive ali teleskopske roke potiskajo čelni profil proč od sebe in tako razvijajo platno z navijalne osi. Visoka stabilnost zložljivih  in teleskopskih rok omogoča prosto visenje in zanesljiv ter varen izpah brez dodatnih podpornih namestitev. Pri uporabi tehnike teleskopskih rok, ki jo je oblikoval in razvil STOBAG, je mogoč izpah do 5m ter tako z eno tendo senčiti velike površine do 90m2.

STOBAG tende s škarjasto zložljivimi in teleskopskimi rokami so izdelane individualno po meri in tako nudijo ogromno možnosti.  Stalne kontrole kakovosti in uporaba preverjenih znamk tkanin z do 100% UV zaščito zagotavljajo najvišjo zaščito in funkcionalnost.

Na voljo vam je 300 različnih dizajnov tkanin in tisoče barvnih kombinacij. Odvisno od modela in želenega udobja je pogon lahko ročen z monokomandno palico ali z motorjem, katerega lahko uporabljate zelo udobno z daljinskim upravljavcem ali  senzorji za veter in sonce. 
 
copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster