DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

O PODJETJU


Na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili vam zagotavljamo celostne rešitve. Pri svetovanju se vam bomo osebno posvetili. Upoštevali bomo vaše želje in finančna sredstva, ki jih imate na razpolago za opremo prostora s senčili ter vam s strokovnim nasvetom pomagali ugotoviti, kateri tip senčil je za vaš prostor najprimernejši.

Najprimernejši tip senčil za opremo vaših prostorov, ki ga ni v naši redni ponudbi, vam izdelamo posebej glede na vaše potrebe. Na vaše želje se odzovemo hitro! Dostavo in montažo za vas opravimo v najkrajšem možnem času. Prostore vam opremimo s kakovostnimi izdelki, katerih življenjska doba je zato tudi 30 let in več. Najprimernejši tip senčil za opremo vaših prostorov, ki ga ni v naši redni ponudbi, vam izdelamo posebej glede na vaše potrebe. Na vaše želje se odzovemo hitro! Dostavo in montažo za vas opravimo v najkrajšem možnem času. Prostore vam opremimo s kakovostnimi izdelki, katerih življenjska doba je zato tudi 30 let in več.


Zgodovina podjetja

Začetki podjetja segajo v leto 1978, ko je ustanovitelj in dolgoletni lastnik ter direktor podjetja Jože Pintar, začel z montažo senčil kot pogodbeni sodelavec podjetja LIV Postojna. Zaradi vse večjega povpraševanja in naročil, je kmalu zaposlil nekaj monterjev. V nekaj letih je podjetje s peščico zaposlenih začelo tudi s svojo lastno proizvodnjo senčil. Intenzivnejši razvoj podjetja se je začel po letu 1990, ko je podjetje tudi uradno pridobilo danes že dobro poznano in utrjeno ime na slovenskem tržišču, SENČILA BLED.

Pozimi, leta 2005, se je podjetje preselilo v nove moderne poslovne prostore v obrtni coni na Bledu. Danes podjetje z 20 zaposlenimi sodi med vodilne slovenske proizvajalce senčil, ki tudi izven slovenskih meja slovi po visoki kvaliteti izdelkov in storitev. Začetki podjetja segajo v leto 1978, ko je ustanovitelj in dolgoletni lastnik ter direktor podjetja Jože Pintar, začel z montažo senčil kot pogodbeni sodelavec podjetja LIV Postojna. Zaradi vse večjega povpraševanja in naročil, je kmalu zaposlil nekaj monterjev. V nekaj letih je podjetje s peščico zaposlenih začelo tudi s svojo lastno proizvodnjo senčil.

Intenzivnejši razvoj podjetja se je začel po letu 1990, ko je podjetje tudi uradno pridobilo danes že dobro poznano in utrjeno ime na slovenskem tržišču, SENČILA BLED.

Pozimi, leta 2005, se je podjetje preselilo v nove moderne poslovne prostore v obrtni coni na Bledu.

Danes podjetje z 29 zaposlenimi sodi med vodilne slovenske proizvajalce senčil, ki tudi izven slovenskih meja slovi po visoki kvaliteti izdelkov in storitev.


  
 POLITIKA KAKOVOSTI
 
V podjetju si prizadevamo, da so naši proizvodi in storitve izvedene kvalitetno, skladno pričakovanji naših kupcev in v dogovorjenih rokih. Nenehno skrbimo, da pri tem prepoznavamo in upoštevamo novo stanje tehnike.
 
Zavezujemo se, da bomo:
 
 

  • vzdrževali in nenehno izboljševali sistem vodenja kakovosti po zahtevah standarda ISO 9001, produktnega standarda SIST EN 13659 in SIST EN 13120.

 
 

  • Nenehno bomo skrbeli za spremljanje veljavne zakonodaje in jo implementirali v prakso,

 
 

  • za vsako leto si bomo postavili  merljive letne cilje po procesih in jih interdisciplinarno spremljali in sprotno preverjali uspešnost delovanja procesov in izvajali potrebne preventivne in korektivne ukrepe.

 
Naše dolgoročne usmeritve so:
 

  • zadovoljni kupci,
  • zadovoljni zaposleni,
  • takojšno reagiranje v primeru nastale neskladnosti,
  • družbeno odgovorno ravnanje.

 
Politika  je predstavljena na domači spletni strani, razložena zaposlenim in nameščena na oglasni deski.
 
 
 
 
 
 
 
Datum: 09.2.2012                                                                             Direktor: Gregor Pintar
                                                                                             
 
 

copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster