DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
   ■  DUETTE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

PLISE SENČILA / DUETTE SENČILA
Povpraševanje


DUETTE® - NOVOST na slovenskem trgu

DUETTE® senčila spadajo v družino plise senčil. Pravzaprav so njihova nadgradnja. Na prvi pogled imajo mnogo skupnih lastnost: tkanina prav tako v plisse strukturi, sistemi upravljanja so enaki, možnost namestitve na večino oken, tudi skoraj vse nepravilne oblike. Razlika, ki je pravzaprav najpomembnejša, je ta, da je tkaninaDuette tkana kot satovje, torej dvojna. To prinaša nekaj dobrodošlih lastnosti.

Senčila Duette prihranjio toplotno energijo v prostoru pozimi, poleti ščitijo pred soncem in nudijo dodatno zvočno izolacijo.

Pozimi Duette® senčila zaradi oblike satovja lahko prihranijo do 12 % toplotne energije. Oblika satovja omogoča da hladen zrak, ki prihaja skozi steklo, ostane med senčilom ter steklom in tako ne preide v prostor.

Poleti je funkcija satovja še pomembnejša, saj preprečuje segrevanje prostora. Topel tako ostane med senčilom ter steklom in se na tak način prostor manj segreva.

Pomembna je tudi zaščita pred bleščanjem, saj v Duette® senčilu ni vidnih luknjic za vrvico, ker le te potekajo v sredini satovja. Posebej dobrodošlo je to pri zatemnitvenih tkaninah, kjer je celotna površina brez luknjic in lastnost zatemnitvene tkanine toliko bolj doseže svojo funkcijo. Poleg tega tkanina v dveh plasteh ustvarja prijetnejšo svetlobo oz. zmanjša in bolje regulira vdor svetlobe sončnih žarkov. Hkrati je zelo dobro zaščiteno vaše pohištvo.

Z Duette® senčili lahko uživate v soncu, brez da bi vas motila premočna svetloba ali neprijetno bleščanje.

MOŽNOSTI JE NESKONČNO, vedno najdete idealno rešitev za vsako okno. Od okroglih do trapezoidnih oblik. Prav tako za strešna okna.
Možnosti pritditev na okno je več: v okenski profil, na povišani profil okna, stropno nad okno. Posledično izbirate med različnimi sistemi upravljanja. Najpogostejši in najbolj priljubljen, ko gre za montažo med okenske letvice tik ob steklo, je sistem upravljana z ročkami, dvigovanje oz. spuščanje pa možno v obe smeri: od spodaj gor in od zgoraj navzdol. Tako si vedno postavite senčilo v pozicijo, glede na vpad sončnih žarkov ali glede na željo zasebnosti. Pri montaži v povišani profil ali na strop so različne možnosti upravljanja z vrvico.

Zelo uporabna je kombinacija prosojne in zatemnitvene tkanine v enem senčilu. Tako imenovani dan-  noč sistem.Lahko kombiniramo tudi tkanine različnih barv, svetle in temnejše. Možnosti je nešteto.

Ustvarite si lepo eleganco s svilnatimi Duette® tkaninami, povečajte svojo zasebnost v spalnih prostorih z zatemnitvenimi tkaninami.


 


Duette plise
            

DUETTE SENČILA
            
copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster