DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

NOTRANJI ROLOJI


ROLOJI so na trgu že mnogo let, marsikdo bi se vprašal, kaj je tu lahko novega?
Res težko, pa kljub vsemu. Vsako leto se izboljšujejo mehanizmi za upravljanje; enostavne PVC materiale izpodrivajo kovinski detajli, tkanine so bolje obdelane in imajo tako daljšo življenjsko dobo.
V povezavi z bogato izbiro tkanin dobimo izjemen izdelek, gladkih enostavnih linij, zelo priljubljeno v moderni arhitekturi.
Vse več je možnosti elektro pogona, kar je zelo dobrodošlo predvsem pri večjih ali težje dostopnejših rolojih.
Roloji so primerni za večino okenskih površin, omejeni smo le pri širini, ki je maksimalna nekje do 200 cm pri prostovisečih izvedbah, notranji kasetni roloji v vodilih pa so priporočljivi za manjša okna in balkonska vrata. Sistem upravljanja je pri obeh sistemih z verižico, pri prostovisečih pa obstaja še možnost monokomande in elektro motorja.

Poseben tip roloja se imenuje DUO ROLO.
Po sistemu delovanja in montaže oz. umestitve v prostor je zelo podoben klasičnemu prostovisečemu roloju, posebnost je tkanina, ki je razdeljena na popolnoma transparentne in na netransparentne pasove. Ker blago teče dvoplastno, imamo omogočeno popolno ali le delno zasenčitev. V kolikor blago zaustavimo v položaju, kjer se izmenjujejo popolnima prosojni in neprosojni pasovi, nam to omogoča pogled navzven, hkrati pa nam rolo nudi določeno zasebnost. Če želimo okno popolnoma zastreti, tkanino zaustavimo tako, da so pasovi zamaknjeni in je pogled ven popolnoma zastrt, prav tako je prostor skrit pred pogledi od zunaj. Tako imamo v tem roloju združeno funkcionalnost klasične notranje žaluzije ter dekorativnost notranjega roloja. Lahko bi rekli dvoje v enem in še več, saj DUO rolo odlikuje izjemno estetsko dovršena kaseta in spodnja utež.
Na voljo je tkanina v treh barvah oz. odtenkih: bela, natur in temno rjava, zato je rolo primeren za v večino ambientov. Primeren je tako za poslovne kot zasebne prostore, povsod razveseljuje z visoko funkcionalnostjo ter dekorativnostjo.


Notranji roloji
                              

Dvojni rolo ECLISSE
                

KOLEKCIJA JESEN ZIMA 2014
          
copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster