DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
   ■  TENDE S ŠKARJASTIMI IN TELESKOPSKIMI ROKAMI
   ■  KASETNE TENDE
   ■  STRANSKE TENDE
   ■  PROSTOSTOJEČE TENDE
   ■  TENDE ZA TERASE
   ■  TENDE ZA ZIMSKE VRTOVE IN STEKLENE STREHE
   ■  NAVPIČNE TENDE
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

TENDE STOBAG
Povpraševanje


TENDE

KVALITETNO TENDO, ki nam bo služila dolgo in dobro, nam nudi švicarski proizvajalec tend STOBAG, ki ima dolgo tradicijo in se ponaša s švicarsko kvaliteto in natančnostjo.

Pomembno pri izbiri je predvsem prilagoditev obstoječi situaciji.  Na trgu je veliko različni proizvajalcev tend, ob izbiri kvalitetnejšega, nam senčilo zagotovo brezhibno služi več let. Program se razteza od klasičnih balkonskih tend s škarjasto zložljivimi rokami do bolj zahtevnih kasetnih tend, ki so idealna rešitev za vse situacije, kjer ni nad tendo nikakršnega nadstreška in je velika izpostavljenost vremenskim vplivom. Za senčenje večjih površin so novost na trgu tende s teleskopskimi rokami, t.i. JUMBO tende, katerih največja možna širina je do 18 m, izpah pa vse do 5 m. Teleskopske roke so novost na našem trgu, predstavljajo večjo stabilnost samega senčila ter maksimalno napetost blaga v katerikoli poziciji. Upravljanje na elektropogon je brezhibno tekoče.

Terasne markize - AIROMATIC je ena od tipov tend za zimske vrtove. Montaža je zaradi različnih pritrditvenih mehanizmov zelo enostavna tudi pri kompleksnejših podkonstrukcijah, plin v vodilih pa omogoča konstantno napetost platna. Senčilo je primerno za manjše do srednje površine, za večje terase pa se priporoča Terrada (slika 3) ali tenda Miranda in vse možne variacije le te.

Zunanji horizontalni roloji ščitijo pred soncem, vetrom ter pogledi. Integrirana vzmet omogoča enakomerno napetost blaga.

Barvo fasade ali zunanje opreme uskladimo lahko ne samo tkanino, temveč tudi barvo konstrukcije, saj je možno barvanje po katerem koli RAL-u, več kot 10 RAL barv pa je že v standardni kolekciji.


Tende s škarjastimi rokami
              

Kasetne tende s teleskopskimi rokami
          

Kasetne tende s škarjastimi rokami
                                                

Tende s konstrokcijo
                                            

Zunanji horizontalni roloji
        
copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster